Home / Promo  / Wood Expert Industry a avut un an 2022 cu succes și privește optimist spre 2023

Wood Expert Industry a avut un an 2022 cu succes și privește optimist spre 2023

În anul 2022 cerințele de retehnologizare și de tranziție la standardele Industry 4.0, dar și dorința de creștere a productivității pentru sectorul PAL, MDF și lemn masiv au adus tehnologii de ultimă generație în multe fabrici ce au ales ca partener de încredere Wood Expert Industry.

 

Robotul de vopsire Dualtech de la Giargina Group, cu două unități reciproce opuse și sistem de recuperare vopsea, dar și mașinile de șlefuit și calibrat de la Heesemann, cu tampoane electromagnetice ce urmăresc presiuni separate au fost printre cele mai vândute utilaje.

 

O altă investiție majoră a fost realizată în sectorul de fronturi MDF înfoliat: linie complet automată cu robot de pulverizare și uscare adeziv, presă cu membrană pin system automat și robot de tăiat surplus folie.

 

Tot în anul 2022, dar în contextul crizei din piața energetică am avut o cerere impresionantă de linii pentru producerea peleților din biomasă și resturi de producție. Am contractat peste 18 linii complete, cu capacități de producție de la 350 kg/oră, până la 2 tone/oră și am pus în funcțiune deja câteva dintre acestea.

 

Privim cu mare încredere spre 2023 deoarece acesta va debuta cu semnarea contractului de exclusivitate cu producătorul Casadei Busellato, cunoscut pentru utilajele sale fiabile dedicate producătorilor de mobilă, atât în atelierele mici de producție cât și în fabricile de serie.

 

CNC in 5 axe cu bare automate – Jet Master

Este un utilaj dedicat profesioniștilor ce doresc să-și extindă capacitatea de producție. Masa de lucru poate fi configurată în funcție de necesități – până la 5515 x 1620 mm, 3-4 sau 5 axe, numărul de mandrine și magazia de scule fiind customizabile. La finele anului 2022 am pus în funcțiune un astfel de CNC, în județul Bacău, pentru producția ramelor de ferestre.

 

 

Circular de tăiat în pachet – AXO 300

Un circular dedicat companiilor în creștere care necesită flexibilitate în producție atât pe loturi mici prin debitare individuală, dar și pentru gestionarea loturilor prin stivuirea mai multor panouri în același timp. Dispune de un software dedicat pentru optimizarea tăierilor și încărcarea programelor de la distanță. Opțional se poate atașa un sistem de etichetare a pieselor pentru un mai bun management al fluxului de producție.

 

 

Mașină de aplicat cant – Flexa 507

Este alegerea potrivită pentru aplicarea cantului de către cei ce debitează serii cu circularele din seria AXO. Dotată cu până la 12 grupuri de lucru oferă o viteză de avans cuprinsă între 10 și 18 metri/min.

 

 

CNC de găurire și canelare – Jet Smart

Flexibilitatea, viteza și ușurința în utilizare sunt principalele caracteristici ale mașinii ce asigură o productivitate ridicată și o găurire perfectă în orice condiții de lucru. Dimensiunile maxime ale piesei de lucru: 3050x900x60 mm.

 

 

Articole despre WOOD EXPERT INDUSTRY, AICI

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT