Home / Industria Mobilei  / WOOD EXPERT, consiliere, proiectare, finanțare

WOOD EXPERT, consiliere, proiectare, finanțare

WOOD EXPERT este o companie ce activează de 15 ani în domeniul echipamentelor profesionale destinate prelucrării lemnului, având personal cu experiență atât pe partea de vânzări, consiliere tehnică, proiectare linii tehnologice, fluxuri de producție, cât și în ceea ce privește service-ul. În tot acest timp s-a ținut cont de inovațiile în domeniu, tendința fiind de introducere pe piață a tehnologiilor de ultimă generație, care să automatizeze fluxurile de producție, reducând cât mai mult costurile partenerilor.

 

 

WOOD EXPERT oferă soluții tehnologice pentru prelucrarea lemnului atât pentru prelucrarea primară cum ar fi: linii de debitare, fierăstraie circulare, camere de aburire, camere de uscare, cazane industriale, camere tratament termic, instalații de exhaustare, linii decojire bușteni, linii de tocare, linii de peleți, mașini de întreținere cât și pentru prelucrarea secundară: fierăstraie circulare, CNC -uri, mașini  de calibrat și șlefuit,  prese, strunguri pentru lemn, linii îmbinat dinți, mașini pentru parchet, mașini pentru furnir, mașini pentru scaune, mașini șlefuit cu perii, mașini frezat, linii de finisaj, etc.

 

 

Echipa WOOD EXPERT este formată în prezent din peste 20 de membri, acoperind foarte bine zonele geografice pe partea comercială dar și 8 ingineri de service cu înaltă calificare și experiență în domeniul mașinilor de prelucrare a lemnului, pentru partea de intervenții în garanție și post garanție, dar și pentru montaje și punere în funcțiune pentru utilajele și liniile tehnologice complexe.

 

Paul Teodorescu, director general WOOD EXPERT: „Misiunea companiei noastre constă în a menține un standard profesional ridicat în rândul tuturor compartimentelor (comercial, service, logistică).  Până în prezent, avem pretenția de a ne fi îndeplinit acest obiectiv, fiind leaderi în ceea ce privește  prelucrarea primară a lemnului și făcând totul pentru a ne menține această poziție. Intenționăm să creștem nivelul de colaborare dintre producătorii noștri, de asemenea manieră încât să oferim în România soluții tehnologice complete prin integrarea în fluxuri tehnologice a echipamentelor necesare realizării unui produs sau a unei game de produse (debitare, prelucrări mecanice, finisare, montaj, ambalare). În acest moment avem soluții “la cheie” pentru linii tehnologice profesionale de cherestea, semifabricate, mobilier masiv, mobilier din panouri înnobilate, uși/ferestre, parchet, scaune, grinzi din lemn masiv, case din lemn, etc.”

 

Compania crede în proiectele individuale: fiecare partener are propriile necesități! Utilajele, echipamentele, fluxurile tehnologice sunt gândite separat, pentru fiecare client în parte. WOOD EXPERT a investit întotdeauna în cercetare, dezvoltare. Și-a specializat personalul de vânzări prin participarea la training-uri cu reprezentanți ai producătorilor de prestigiu, pentru a fi la curent cu ultimele noutăți în domeniu și pentru a veni cu soluții inovative de ultimă oră.

 

 

Paul Teodorescu: „Pe partea de finanțare, WOOD EXPERT are logistica necesară prin care poate găsi soluții în condiții avantajoase.  Pentru credite bancare, avem soluții cu costuri reduse, fiind agreați de majoritatea băncilor. Acceptăm în anumite condiții plata prin acreditiv documentar sau plata după livrare. De asemenea  putem propune soluția plăților direct către producători, pentru a se face astfel achiziție intracomunitară și a beneficia de scutire la plata TVA-ului aferent. În ceea ce privește leasing-urile, colaborăm cu o serie de societăți de leasing, unde suntem agreați beneficiind de costuri reduse, negociate anual. Referitor la proiectele europene sau cu ajutor de stat, Wood Expert are acorduri de colaborare de lungă durată cu cele mai importante firme de consultanță din acest domeniu, testate de-a lungul anilor și cu un portofoliu impresionant de proiecte similare aprobate, structurate pe zone geografice, pentru ușurința în colaborare și timp redus de reacție pentru clienții noștri. Dezvoltăm și diversificăm continuu gradul de consiliere a clienților noștri prin oferirea de soluții tehnologice de ultimă generație.”

 

 

 

Compania asigură montaj, punere în funcțiune, instruire personal, service în garanție și post garanție pentru echipamentele achiziționate, cu ajutorul inginerilor de service, specializați atât in țară cât și la producătorii din Italia si Germania, de-a lungul celor 15 ani de activitate. În ceea ce privește piesele de schimb, acestea pot fi cerute in cadrul departamentului service/piese de schimb.

 

WOOD EXPERT este acreditată ISO 9001, ISO 14001, OH SAS 18001, ISO 27001.

 

Pentru mai multe informații  despre produse descărcați catalogul WOOD EXPERT

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT