Home / Decoratiuni  / Welcome to the Magentaverse

Welcome to the Magentaverse

Culoarea anului 2023 de la Pantone este Viva Magenta

 

 

Incitantă, atractivă și plină de energie, rudă apropiată cu roșul purpuriu, carminul și zmeuriul intens, Viva Magenta, Culoarea Anului 2023 de la Pantone, este asemănată cu „un pumn într-o mănușă de catifea” de către Leatrice Eiseman, directorul executiv al Institutului Culorii Pantone. Frumusețea culorii Viva Magenta constă în capacitatea sa de a se poziționa jucăuș de ambele părți ale dihotomiilor aparente. Într-adevăr, culoarea este suficient de îndrăzneață pentru a sparge tiparele, rămânând, în același timp, primitoare, accesibilă și surprinzătoare într-o mare varietate de contexte și aplicații.

 

 

Culoarea anului de la Pantone, Viva Magenta 18-1750 vibrează de energie și vigoare

Este o nuanță înrădăcinată în natură, descendentă din familia roșului si exprimă un nou semnal de forță. Viva Magenta curajoasă și neînfricată este o culoare pulsatorie a cărei exuberanță promovează o sărbătoare veselă și optimistă, scriind o nouă poveste.

 

 

Culoarea Anului 2023 este puternică și dătătoare de putere

Este un nou și animat roșu care sărbătorește bucuria pură, încurajând experimentarea și exprimarea de sine fără reținere, o nuanță electrizantă și fără limite. PANTONE 18-1750 Viva Magenta întâmpină pe oricine și pe toată lumea cu aceeași dorință de viață și cu spirit rebel. Este o culoare îndrăzneață, plină de spirit și atotcuprinzătoare.

 

 

„În această eră a tehnologiei, căutăm să ne inspirăm din natură și din ceea ce este cu adevărat real. PANTONE 18-1750 Viva Magenta descinde din familia roșului și este inspirată de culoarea coșenilei (Dactylopius coccus), unul dintre cei mai prețioși coloranți, aparținând familiei coloranților naturali, precum și unul dintre cei mai puternici și strălucitori pe care i-a cunoscut lumea. Înrădăcinată în primordial, PANTONE 18-1750 Viva Magenta ne reconectează la materia originală. Invocând forțele naturii, PANTONE 18-1750 Viva Magenta ne dinamizează spiritul, ajutându-ne să ne construim puterea interioară.” (Leatrice Eiseman, director executiv, Pantone Color Institute)

 

 

Sursa: pantone.com

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT