Home / Focus  / WeCare – o campanie de succes pro-sustenabilitate

WeCare – o campanie de succes pro-sustenabilitate

WeCare – sustenabilitatea trăită a grupurilor surori Leitz, Boehlerit și Bilz a intrat în runda a doua cu mare succes

 

 

Angajații celor trei companii ale Grupului Brucklacher au scris un alt capitol comun de succes în ceea ce privește sustenabilitatea trăită cu mult angajament, entuziasm și contribuții fantastice, în cadrul săptămânilor campaniei WeCare 2023. Face parte din imaginea de sine a celor trei companii și forța de muncă a acestora să conserve resursele, să trateze mediul în mod responsabil și să lucreze pentru societate. Angajații au demonstrat încă o dată în mod impresionant acest lucru cu o varietate de activități în cursul celei de-a doua săptămâni de campanie WeCare, organizate recent.

 

Cu inițiativa globală WeCare, compania de familie reunește activități locale în domeniile angajamentului umanitar și social, precum și al protecției speciilor, naturii și mediului inconjurator , dintre care unele există acolo de zeci de ani. Pentru a face din impulsul WeCare și spiritul de echipă ceva pe care forța de muncă o  poate experimenta, săptămânile campaniei WeCare au fost organizate anual în locațiile Grupului Brucklacher din întreaga lume începând cu 2022. Săptămânile campaniei din acest an au depășit cu mult așteptările.

 

Succese comune în cadrul săptămânilor campaniei WeCare 2023

În 33 de țări, peste 4.300 de ore de voluntariat au fost realizate de către 1.900 de membri ai personalului, participanți în numele cauzei bune. Printre altele, 3,3 tone de donații în natură au fost colectate pe tot globul, 99 de litri de sânge donați, 3.700 m² de suprafețe înflorite create și 2.430 de arbori plantați. Alte proiecte ale inițiativei de succes au fost construirea a 240 de hoteluri pentru insecte, cuibare și hrănitori pentru păsări și mici animale sălbatice, precum și înființarea a încă 8 colonii de albine în apropierea companiei. În plus, s-au economisit 1,8 tone de CO2 prin deplasarea la serviciu fără mașină și consumând mese fără carne. Mai mult, multe mâini au îndepărtat 2,5 tone de gunoi din spatiul verde si din albia raurilor.

 

Am reușit să generăm donații și granturi în numerar de aproximativ 83.000 de euro, care au fost folosite pentru a sprijini organizații și proiecte locale și naționale. Astfel, aproximativ 50 de instituții sociale și caritabile au primit granturi.

 

Trăind filozofia corporativă

Acționarul și conducerea Leitz, Boehlerit și Bilz au fost impresionați de participarea enormă a angajaților în a doua săptămână de campanie WeCare și de entuziasmul mondial în implementarea proiectelor de suflet.

 

Dr. Cornelia Brucklacher, președintele Consiliului de Supraveghere și acționar, își rezumă imaginea de sine ca antreprenor de familie și entuziasmul pentru săptămânile de campanie WeCare astfel: „Ca o afacere de familie, ne asumăm responsabilitatea în societate și ne simțim împreună responsabili pentru dezvoltarea durabilă a mediului nostru de-a lungul generațiilor. Exprimăm continuu acest lucru în întreaga lume prin acțiunile noastre și numeroasele activități. Prin urmare, sustenabilitatea este o componentă de bază a filozofiei noastre corporative. Angajamentul extraordinar și acțiunea exemplară a angajaților noștri mă umple de mare bucurie, recunoștință și mândrie. Împreună, au lăsat din nou o amprentă deosebită asupra mediului lor în 2023, ca parte a WeCare.”

Despre Grupul Brucklacher
Cele trei grupuri surori independente din punct de vedere juridic Leitz, Boehlerit și Bilz formează împreună Brucklacher Group, activ la nivel global. Grupul Leitz este cel mai important producător mondial de scule pentru prelucrarea lemnului, materialelor pe bază de lemn și materialelor de ultimă generație. A 5-a generație de afacere de familie a fost fondată în Oberkochen, Germania, în 1876 și se caracterizează prin gândire pe termen lung și acțiune durabilă. În calitate de pionieri in carbură, Grupul Boehlerit este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de soluții de protecție împotriva uzurii și scule de tăiere pentru prelucrarea metalelor și a materialelor compozite. Grupul Bilz este specialistul activ la nivel global pentru prindere precisă, și schimbare manuală rapidă a sculelor de precizie. Prin integrarea verticală a grupurilor surori, acestea oferă clienților soluții coordonate și optimizate dintr-o singură sursă. Puterea comună a companiilor surori este extinsă continuu prin realizarea de sinergii, cercetare și dezvoltare comună direcționată. Cu un total de 15 locații de producție, propriile sale companii de vânzări și service în 38 de țări cu o rețea exclusivă de parteneri la nivel mondial, Grupul Brucklacher este un jucător global reprezentat pe toate continentele. Grupul Brucklacher are peste 4.000 de angajați în întreaga lume și generează o cifră de afaceri anuală de aproximativ 450 de milioane de euro.

 

WeCare este o inițiativă globală a companiilor Leitz, Bilz și Boehlerit care reunește activitățile la nivel mondial ale Grupului Brucklacher, dintre care unele există de decenii, în domeniile societății, afacerilor sociale și culturii, speciilor, natură și protecția mediului.

 

 

 

Pentru a asigura habitatul multor insecte, păsări și animale mici, în întreaga lume au fost implementate numeroase proiecte în acest scop.

 

 

Îndepărtarea gunoiului din mediul inconjurator și de pe cursurile apelor a fost din nou o parte integrantă a inițiativei WeCare la nivel mondial.

 

 

Oamenii nevoiași, dar și instituțiile caritabile, au primit donatii.

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT