Home / Promo  / We make it happen @ Imm Cologne 2021

We make it happen @ Imm Cologne 2021

WE MAKE IT HAPPEN este ideea care ghidează în prezent întreaga echipă de la Imm Cologne.

 

Este un mesaj adresat expozanților și vizitatorilor pentru a sublinia angajamentul ferm al lui Koelnmesse față de evenimentul din industrie și semnalează că IMM COLOGNE va fi gata să întâmpine vizitatorii în ianuarie 2021.

 

Pentru asigurarea celor mai bune condiții, organizatorii au anunțat că evenimentul se va desfășura între 20-23 ianuarie 2021, de miercuri până sâmbătă, iar LivingKitchen nu va avea loc anul viitor. Dar, pentru a crește acoperirea evenimentului, organizatorii târgului din Köln lucrează pentru a extinde în sfera digitală o noua platformă imm@home.

 

Matthias Pollmann, vicepreședinte Managementul Târgurilor la Koelnmesse: „La Koelnmesse credem cu tărie că totul este posibil cu conceptul nostru de igienă și siguranță #B-SAFE4business, dar și o atitudine pozitivă. Această atitudine progresivă este una pe care mulți expozanți și vizitatori naționali și internaționali o împărtășesc cu noi. Aceștia așteaptă cu nerăbdare să se întâlnească și să interacționeze la cel mai important eveniment al anului pentru industrie, chiar dacă este clar pentru toată lumea că multe lucruri vor fi diferite anul viitor.”

 

 

Formatele digitale vor asigura o acoperire maximă

 

A doua provocare cheie este de a ajunge la acei vizitatori care nu pot sau nu doresc să călătorească la Köln din cauza pandemiei.

 

„Prin extinderea târgului în sfera digitală, avem cele mai bune oportunități de a ne crește acoperirea. Acoperirea digitală va fi utilizată ca un nou criteriu de succes pentru toate târgurile noastre din viitor”, susține Matthias Pollmann. „Obiectivul nostru este să arătăm câte contacte pot genera expozanții noștri la nivel global, în plus față de vizitatorii pur fizici”, adaugă Claire Steinbrück, director Imm Cologne. „Vom elabora o strategie digitală adaptată pentru IMM COLOGNE până la sfârșitul lunii octombrie”, spune echipa de management a târgului, schițând evoluția IMM COLOGNE într-un format hibrid.

 

Odată cu lansarea noii platforme imm@home, Interior Business Event face mai mult decât să extindă oportunitățile de afaceri pentru expozanții săi. De asemenea, va ajunge la un spectru larg de vizitatori, creând o gamă diversă de posibilități suplimentare de interacțiune. Platforma va fi un forum pentru schimburi virtuale între partenerii din industrie, o rețea cu contacte relevante pentru ridicarea afacerilor la nivelul următor.

 

Expozanții vor beneficia de contacte suplimentare și de o acoperire mai largă

 

Spre deosebire de sistemele de conferințe web și video standard, imm@home va oferi expozanților mai mult decât opțiunea de redare a conținutului. Aceștia vor putea avea conversații individuale direct cu clienții și soluții în timp real.

 

Platforma este concepută pentru a servi drept centru de informare și comunicare între evenimentele din industrie și ca târg digital pentru vizitatori și expozanți.

 

“You make it possible – we make it happen”

 

Este esențial pentru IMM COLOGNE ca atât expozanții, cât și vizitatorii să realizeze că târgul poate fi un succes pentru companiile lor, pentru întreaga industrie, pentru Germania și Europa ca centru al comerțului și industriei, numai dacă ei înșiși adoptă ideea de ghidare din spatele IMM COLOGNE: “You make it possible – we make it happen”

 

Mai multe informații pe imm-cologne.com

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT