Home / Design  / Vibranta colecție de mobilier Rara Avis a lui Iris Apfel

Vibranta colecție de mobilier Rara Avis a lui Iris Apfel

Emblematica Iris Apfel, bine cunoscută pentru stilul și colaborările sale renumite în fashion design, tocmai a pășit cu dreptul în designul de interior și în lucrul cu textilele, prin lansarea primei sale colecții de mobilier, la respectabila vârstă de 96 de ani.

 

 

Estetica sa unică și ochiul atent la detalii au s-au obișnuit deosebit de bine cu decorurile de interior, cariera ei ilustră devenind acum un cerc complet, datorită liniei noi de mobilier pentru HSN, numită Rara Avis.

Colecția Rara Avis pentru HSN se vinde constant, toată lumea dorind cel puțin o piesă de mobilier în stilul îndrăzneț și vibrant a lui Iris. Colecția este realizată în colaborare cu Cloth & Company și este inspirată de fanfara jucăușă a circului. Include modele îndrăznețe și culori strălucitoare, care ar da viață oricărei case, și reflectă pasiunea absolută pentru design și originalitate a creatoarei sale.

 

Cloth & Company este ceva mai revoluționară decât alte case, în sensul că utilizează imprimarea digitală și un model de afaceri care permite realizarea mobilierului la comandă, ceea ce stabilește un nou standard în designul de interior. Parteneriatele lor cu artiști unici și dinamici, cum ar fi Iris, fac ca produsele lor să devină “indispensabile”.

 Colecția de 94 de piese prezintă 15 printuri pe textile în 19 siluete diferite, deci, indiferent de mobilierul de care ai nevoie, cu siguranță poți găsi ceva care se potrivește locuinței tale în colecția Rara Avis, mai ales că este în tendințele anului 2018 și proaspăt lansată, tocmai potrivită de pus sub brad, de Crăciun.

Colecția este la fel de imprevizibilă ca Iris. Mai adăugă o notă de stil și mister, confort cât cuprinde, puțin capriciu și mult rafinament și ai tabloul complet al liniei Rara Avis.

 

 

Sursa: hellogiggles.com

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT