Home / Promo  / Utilaje la prețuri revoluționare, prezentate de WOODMATIC la BIFE SIM 2023

Utilaje la prețuri revoluționare, prezentate de WOODMATIC la BIFE SIM 2023

Echipa WoodMatic va prezenta 5 mașini de aplicat folia pe cant – soluții pentru ateliere mici și medii, dar și soluții industriale, cu viteze de avans până la 30m/min. Vârful de gamă, modelul KE-496G, este dotat cu 2 cuve de pentru adeziv, cu viteza de avans de 28m/min. Are o lungime impresionantă de aproape 12m. Mașina este dedicată fabricilor, dar și celor ce prestează service pentru terți. De asemenea, va fi lansată și mașina de aplicat cant dotată cu servomotoare, KE-706 pentru reglaje cât mai facile utilizatorilor finali.

 

 

Pe partea de tăiere va fi expus un agregat industrial de formatizat în pachet KDT KS-832H, dotat cu twin pusher, 8 cleme de prindere și lungime de tăiere de 3200mm.

 

Pe partea de găurire vor fi expuse modelele KDT KD-610HZ și KD-612KHS – CNC uri de găurire și frezare dotate cu unități de frezare, pentru o versatilitate cât mai mare.

 

Va fi expus și un CNC de frezare cu masă plină, modelul KN-3710DE, pe care vor fi prelucrate diverse modele de fronturi cu ajutorul specialiștilor din echipa WoodMatic.

 

De asemenea, publicul va putea observa îndeaproape presa de înfoliat de la WoodMatic TM2680.

 

Toamna aceasta marchează pentru WoodMatic și revoluția preturilor începută de KDT Machinery, prin lansarea noului CNC de găurire pe 6 laturi KDT KD-610R, cu un preț de numai 29.900 de euro, practic un preț imbatabil. KDT este recunoscut pentru centrele sale de găurit.

 

 

„Iată că, în această toamnă dăm startul, și în România, revoluției prețurilor început de KDT Machinery, pe piața europeană. Este incredibil faptul că un tânăr antreprenor poate să-și utileze complet o fabrică cu o investiție de până în 200.000 de euro grație utilajelor KDT. Iar competitivitatea devine din ce în ce mai interesantă pe piața de mobilă, practic cel ce investește acum 200.000 de euro îi face concurență celui ce a investit poate 2 milioane de euro în urmă cu câțiva ani, când tehnologia nu era atât de accesibilă românilor. Utilajele KDT Machinery și-au dovedit robustețea și fiabilitatea în timp, iar acest lucru se vede deja. Din ce în ce mai mulți români investesc în utilaje de calitate la prețuri corecte. Vă așteptăm în standul nostru cu o mulțime de surprize și promitem că nu vă vom dezamăgi”, ne-a declarat Radu Munteanu, director WoodMatic.

 

 

Utilajele expuse de WoodMatic vor fi puse în funcțiune, pentru a demonstra calitatea și fiabilitatea acestora tuturor celor interesați.

 

woodmatic.ro

 

Vă invităm la cea de-a 31-a ediție a BIFE-SIM, care se va desfășura în Hala B2 a ROMEXPO, la București, între 21-24 septembrie 2023!

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT