Home / Promo  / ÜSTÜNKARLI va expune la BIFE-SIM echipamente noi, de la producătorii de utilaje din Turcia, TURANLAR si AES

ÜSTÜNKARLI va expune la BIFE-SIM echipamente noi, de la producătorii de utilaje din Turcia, TURANLAR si AES

„De la TURANLAR vom prezenta circularul de tăiat în pachet cu optimizare și imprimanta de cod de bare inclusă, model T-PE 433. Aceasta mașină poate face optimizarea plăcilor ce vor fi debitate și poate calcula inclusiv necesarul de Cant ABS. De la același producător vom expune modelul 601N pentru aplicat cant ABS, o mașină fiabilă și robustă, soluția completă la un preț onest”, declară Robert Mitroi, managerul de vânzări al ÜSTÜNKARLI.

 

 

„De la AES Group vom prezenta un Router CNC, model FLEXA PRO cu magazie de scule și opționale incluse pentru prelucrarea ușilor, acest model fiind primul instalat în România. Tot de la AES Group vom expune la BIFE-SIM și modelul SIRIUS 950M, mașina de găurit și frezat. Opțional la acest echipament se poate atașa un cititor de cod de bare pentru piesele ce vin de la circularul de tăiat în pachet. Acest tip de echipament este deja instalat la 3 locații din țară”, ne explică Robert Mitroi.

TURANLAR este cel mai mare producător din Turcia pentru mașini de aplicat cant, compania fiind fondată în 1958. TURANLAR poate livra o mașină de aplicat cant în 3 săptămâni, fiind un producător exigent cu optimizarea producției și a calității.

 

AES Group este cel mai mare producător de echipamente pentru industrie din Turcia, în Europa fiind al 4-lea producători. Cu 4 fabrici în Turcia momentan, urmează ca anul viitor să mai deschidă 2 fabrici pentru a acoperi cererea de echipamente din Europa și SUA. AES lucrează sub brand propriu și pentru firme din Germania, având showroom în Belgia și USA Chicago.

 

Pentru ateliere, ÜSTÜNKARLI va prezenta mașina manuală de găurit cu 21 de scule, model T-CD 121 și circularul de tăiat cu masă mobilă de 3200 mm.

 

Conducerea companiei susține că împreună cu reprezentanții producătorilor vor face demonstrații și vor oferi suport pentru ca cei interesați să înțeleagă foarte rapid cum funcționează noile echipamente.

 

CONTACT

Robert Mitroi, sales manager

+4 0723311954

ustunkarli.ro

 

Articole despre ÜSTÜNKARLI, AICI

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT