Home / Focus  / Usile HOLVER, legătura între două spații

Usile HOLVER, legătura între două spații

Ușile sunt niște obiecte fascinante: au puterea de a separa sau de a face legătura între două spații. Pot apropia oamenii sau pot crea zone retrase, liniștite. Pot fi delicate precum bijuteriile, oferind în același timp protecție și siguranță. Acestea ne oferă acces în căminele noastre, ne întâmpină familia și prietenii. În spatele fiecărei uși găsim o nouă lume.

Holver_Logo_CMYK

Ce ne dorim de la o ușă?

Tapea HOLVER Să ne ofere un cămin sigur, să ne protejeze de temperaturi ridicate sau scăzute. Dar nu ar trebui oare să ne dorim mai mult? Sisteme inovative de deschidere, modele deosebite, îndrăznețe, clasice și multe alte caracteristici posibile.

 

Ușile DANA uimesc cu inovațiile ce fac viața de zi cu zi mai plăcută.

 

Într-o permanentă provocare și elaborare, pentru designerii si inginerii ușilor Dana, întrebarea zilei va fi mereu: ce putem face pentru a deschide o ușă într-un mod cât mai deosebit și unic?

 

TAPEA – parte din perete

Datorită tocului ce devine parte integrată a golului de ușă, fiind un element aproape invizibil, această ușă este parte din perete. Cu ambele fețe ale foii de ușă  pregătite în vederea tapetării sau finisării în funcție de decorul peretelui, lipsa falțului, tocul și sistemul de deschidere a ușii, fac din aceasta un element neostentativ, integrat perfect în încăpere,  oferind un aer independent, unic, intim și nu numai.

 

 

SWING – noul mod de a deschide o ușă.

Modul de viață se schimbă pe zi ce trece. Cu un design de viitor, elementele ce ne înconjoară trebuie să fie flexibile, versatile și întotdeauna cu un pas înaintea trendului.

Cu sistemul Swing, descoperim o mobilitate cu totul nouă în ceea ce privește deschiderea unei uși.

O ușă cu deschidere pe ambele părți, de tip pendul, ideală pentru spațiile unde nu este pretabilă o ușă glisantă.

Acest sistem nu necesită o suprafață de deschidere mare (față de un sistem normal).

Cu sistemul Swing, DANA prezintă o nouă abordare în domeniu și oferă dezvoltare continuă în ceea ce privește confortul.

swing1

swing 2

Swing_Detail_E6A7143_cmyk


Detail-Vision-768x1154 VISION – suprafețe din beton

 

Modern, puternic, frumos – atribute ce definesc o categorie unde ușa DANA cu suprafața de finisare de beton se încadrează perfect, completând ingenios un design cu iz industrial.

 

Contrar aparenței unei uși solide, greoaie, aceasta poate fi închisă cu un singur deget, executând o mișcare blândă, înceată. Acest lucru este posibil datorită sistemului de închidere/deschidere DANA.

 

Spațiile moderne tind să fuzioneze, astfel, conceptul „open space” este prezent din ce în ce mai des. Acest lucru nu face nimic altceva decât să scoată în evidență importanța ușii. Aceasta poate fi un accent ce întărește ideea încăperii, sau poate fi elementul ce  vine în completarea decorului, întărind astfel sentimentul de intimitate.

 

 

 

KONTEXT

 

Asemenea ușii TAPEA, tocul este parte din golul de ușă, astfel că blatul de ușă, fără falț, este la același nivel cu peretele.

 

Cine a spus că o ușă fără falț trebuie să se deschidă numai în față? De ce să nu aibă deschidere în încăperea alăturată? De la aceste întrebări, a luat ființă sistemul REVERSO.

 

Disponibilă și în varianta REVERSO, ușa KONTEXT va uimi prin inovație și simplitate – această variantă fiind destinată spațiilor înguste,

de tip hol, aducând un plus de armonie încăperilor.

 

De asemenea, blatul de ușă este disponibil și în  finisaj RAL dar și furniruit divers.

 

kontext 4 Kontext-Reverso-Plano

 

 

Specialiștii HOLVER vă consiliază necondiționat și fără costuri.

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT