Home / Promo  / Urmează 4 zile de spectacol la MEBLE POLSKA 2023

Urmează 4 zile de spectacol la MEBLE POLSKA 2023

Organizatorii MEBLE POLSKA, expoziție internațională de mobilier, care va avea loc între 21-24 februarie 2023, anunță o ediție cu un număr important de expozanți. Pe lângă companiile poloneze, aici își vor prezenta produsele companii din Ucraina, Turcia, Cipru, Danemarca, Uzbekistan, Serbia și Germania.

 

 

Mai multe companii poloneze vor participa la târgul din Poznań pentru prima dată sau după o lungă pauză

 

La MEBLE POLSKA va expune, în premieră, Fabryka Mebli Tapicerowanych Matex (Fabrica de mobilă tapițată), sărbătorind anul acesta 30 de ani de existență. Este un producător de frunte al acestui tip de mobilier și unul dintre principalii exportatori polonezi, furnizând mobilier pe piața vest-europeană de peste 20 de ani. Mobilierul companiei este vândut în multe țări, în principal în Germania, Belgia, Olanda și Elveția.

 

 

Un nou expozant la târgul MEBLE POLSKA este un alt producător de mobilier tapițat, bine-cunoscut în străinătate, Intertrend din Września. Istoria companiei datează de la mijlocul anilor 1990. În această perioadă, datorită dezvoltării dinamice a infrastructurii (în prezent o hală de producție cu o suprafață de 10.000 mp, un depozit de materii prime cu o suprafață de 2.000 mp și un centru logistic cu o suprafață de 8.000 mp), compania a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de mobilă pentru multe grupuri de achiziții din Europa. În 2019, Intertrend, împreună cu actualul său proprietar – holdingul francez Home&Furniture, a devenit parte a grupului internațional Aquinos, care este un producător european de top în segmentul mobilierului tapițat și al paturilor cu saltele. Din 2022, același grup include și producătorul polonez de paturi și saltele – Aquinos Bedding Poland (fostă Recticel), cunoscut pe piața poloneză sub brandul Sembella. Anul acesta, în cadrul târgului Meble Polska din Poznań, produsele Intertrend și Sembella își vor prezenta oferta într-un stand comun în Sala 5.

 

 

Un alt expozant nou la târgul MEBLE POLSKA este și distribuitor de mobilier din lemn masiv (stejar, pin, molid) – GK Meble. Produsele companiei se caracterizează printr-o calitate superioară și un design excelent. GK Meble oferă mobilier pentru dormitor, sufragerie, living și cameră pentru copii. Adevăratele pietre prețioase sunt paturile cadru, realizate manual cu cea mai mare precizie de către companiile de tâmplărie strict selectate. Paturile sunt realizate doar din materiale de cea mai înaltă calitate. Suprafețele de stejar dur periat manual dobândesc o structură care devine unică și irepetabilă.

 

 

După o lungă absență, Intermeble a revenit la târgul MEBLE POLSKA. Acest producător de renume este specializat în producția în masă de mobilier din PAL laminat, cu o varietate de structuri, culori și modele. Compania produce mobilă de peste 100 de ani. Datorită extinderii constante a ofertei și îngrijirii pentru cea mai înaltă calitate a mobilierului fabricat, Intermeble și-a construit o poziție stabilă pe piețele poloneze și globale. Compania exportă în prezent mobilier în 40 de țări. Oferta include mobilier pentru dormitoare, camere, birouri, holuri si livinguri.

 

 

După o pauză de un an, Spółka Meblowa KAM, companie care produce mobilier de bucătărie din 1991, va expune din nou la MEBLE POLSKA. Mobilierul KAM este vândut în peste 300 de magazine și showroom-uri din Polonia și exportat în 28 de țări.

 

 

La târgul MEBLE POLSKA, veți putea vedea și mobilier tapițat produs de GKI Design, care va vizita din nou Poznań, după o lungă pauză. Compania are o experiență de 15 ani, iar produsele sale sunt prezente în aproape 100 de showroom-uri din Polonia și din străinătate.

 

 

Târgul de mobilă MEBLE POLSKA este cea mai mare expoziție a ofertei poloneze de mobilier. Expoziția din acest an va acoperi pavilioanele 3, 3A, 4, 5 și 6. Printre expozanții permanenți, al căror mobilier va fi expus si anul acesta, se numără: Befame, Black Red White, Bega Gruppe (HBZ), Benix, Fameg, Gala Collezione, Idźczak, Lenart, Libro, Taranko, Poldem, Meble Wójcik, Wajnert Meble si Wersal.

 

Pentru a avea acces gratuit la expoziție trebuie să vă înregistrați înainte de târg pe site-ul Meble Polska ➡️ Online registration for the MEBLE POLSKA Furniture Fair 2023 >>>

 

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT