Home / Industria Mobilei  / Următorul pas pentru afacerea ta începe cu #unprietendecalitate

Următorul pas pentru afacerea ta începe cu #unprietendecalitate

Îți dorești să-ți crești producția? Să reduci erorile? Să obții calitate mai bună? Să-ți diversifici producția? Oricare ar fi nevoia ta de dezvoltare, Felder Gruppe Romania te invită să descoperiți împreună soluția potrivită pentru afacerea ta.

 

Dragoș Mărăcineanu director general Felder Gruppe România: „Sunt bucuros sa fiu aici pentru a vă prezenta modul în care vedem noi parteneriatul cu industria mobilei din România. Campania ”următorul pas pentru afacerea ta” începe cu #unprietendecalitate, Felder Gruppe România care are soluții pentru fiecare, indiferent dacă sunteți o firmă mică sau o mare întreprindere, indiferent dacă prelucrați lemn sau pal, indiferent daca accesați fonduri europene sau vă dezvoltați prin forțe proprii, Felder vă poate sta alături. Am lansat campania Următorul pas pentru afacerea ta care cuprinde o componentă foarte importantă și anume oferirea spre testare a unor utilaje din gama Hammer, FELDER și FORMAT 4 pentru a vă convinge de beneficiile folosirii acestor soluții în cadrul atelierului sau fabricii dumneavoastră. Campania se derulează pe parcursul unui an de zile, așa că începând de astăzi vă puteți înscrie pe site-ul nostru pentru a putea testa unul din cele 4 utilaje de tăiat și formatizat din gama Felder Gruppe.”

 

 

Dragoș Mărăcineanu, director general Felder Gruppe România: „Este foarte important de reținut că atâta vreme cât în industrie conceptul de Industry 4.0 este un concept din ce în ce mai vehiculat important este ca fiecare să-și găsească următorul pas care se potrivește în dezvoltarea proprie. Noi nu i-am uitat nici pe cei mici care sunt la început, nici pe cei care sunt în faza de dezvoltare în zona mijlocie, nici pe cei care doresc să facă pasul spre zona industrială.”

 

Mai multe detalii despre campanie puteți afla accesând https://felder-gruppe.ro sau apelând la numărul 0731 335 337.

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT