Home / Design  / Urbane Bronze, culoarea anului 2021 by Sherwin-Williams

Urbane Bronze, culoarea anului 2021 by Sherwin-Williams

Descris ca un „bronz cald, sofisticat”, Urbane Bronze (n. trad. bronz urban) este o culoare bogată care ne îndeamnă la calm și stabilitate, datorită conexiunilor cu lumea naturală, inspirându-ne să transformăm orice spațiu într-un sanctuar. Îndrăzneț și discret, „Urbane Bronze este noul neutru”, care poate fi folosit oriunde în casă, dar și afară. Perfect drept culoare de bază sau drept culoare de accent (pata de culoare), calitățile Urbane Bronze transmit dormitoarelor și camerelor de zi un sentiment de confort si refugiu sau de concentrare și calm birourilor de la domiciliu.

 

 

Sherwin-Williams, un retailer internațional de top în materie de vopseluri, cu mai mult de 4.000 de magazine în America de Nord, face această predicție pentru tendința cromatică a anului 2021 şi pare în asentimentul multor altor comercianţi de vopseluri americani, care consideră această perioadă a anului drept cea mai potrivită pentru a lansa moda anului viitor. Chiar dacă Pantone își dezvăluie alegerile privind culorile pentru anul următor abia în decembrie, temele rămân aceleași și, după cum s-a văzut deja, tendința de bază pentru culoare este fie o revenire la natură, fie nevoia de a crea calm și spații odihnitoare.

 

 

„Casa este acum refugiul final pentru toată lumea, iar culoarea este o modalitate ușoară și eficientă de a crea un paradis personal. Urbane Bronze vă încurajează să creați un spațiu-sanctuar pentru reflecție conștientă și reînnoire”, spune Sue Wadden, director de marketing al culorilor la Sherwin-Williams.

 

 

În casă, Urbane Bronze se completează cu materiale naturale, cum ar fi finisaje din lemn, accente de piatră organică sau textile țesute, amestecate cu metale pentru a crea un spațiu senin și natural. Urbane Bronze face parte din paleta Sanctuary (n.trad. Sanctuar) din raportul de anticipare a combinaţiilor de culori Colormix Forecast 2021 ale lui Sherwin-Williams, care prezice nevoia de echilibru în design pentru anul următor.

 

 

Mantra „stay at home” (n.trad. „stai acasă”) a regizat o mare parte din ceea ce facem și unde mergem, efect al pandemiei de coronavirus, iar acest mesaj va influența tendințele în designul de interior pentru anul 2021 și după aceea.

 

 

Sursa: housebeautiful.com

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT