Home / Decoratiuni  / Un plus de optimism și energie în locuință cu VIVA Magenta

Un plus de optimism și energie în locuință cu VIVA Magenta

VIVA Magenta stimulează creativitatea și imaginația

Culoarea este un element esențial în designul de interior. Poate avea un impact puternic asupra atmosferei și stării de spirit și poate fi utilizată pentru a defini spațiile sau pentru a evidenția un anumit element de decor, o piesă de mobilier sau un obiect de artă. De la nuanțele calde și liniștitoare la culorile vibrante și energice, fiecare culoare poate transmite o anumită emoție sau poate crea atmosferă.

 

 

Știm, deja, care este Culoarea anului 2023 desemnată de Pantone. Este VIVA Magenta, o culoare vibrantă, puternică și energizantă, care stimulează creativitatea și imaginația și care transmite un mesaj puternic și pozitiv, sugerând un spirit tânăr, curajos și ambițios.

 

 

Chiar daca impactul acestei culori poate varia în funcție de context, folosită excesiv VIVA Magenta poate atrage atenția mai mult decât este cazul din cauza nuanței sale puternice. De aceea, trebuie folosită cu moderație în designul casei. Este important să se creeze un echilibru între culoare și spațiu pentru a evita supraîncărcarea vizuală.

 

 

Iată doar câteva modalități prin care VIVA Magenta poate fi utilizată în mod optim în designul de interior:

 

 

Piese accent

Folosind culoarea VIVA Magenta la mobilier și piese accent într-un spațiu neutru poți aduce în locuință energie și stil într-un mod accesibil. De exemplu, o canapea, un dulap sau perne decorative magenta pot fi utilizate pentru a aduce culoarea în centrul atenției.

 

 

Pereți

Vopsește un perete în VIVA Magenta și vei crea o atmosferă puternică într-un spațiu definit. Cei mai îndrăzneți pot zugravi întreaga încăpere pentru un impact și mai mare.

 

 

Accesorii

Accesorii precum aparate casnice, veselă sau lumânări pot crea un efect dramatic sau pot aduce un strop de culoare într-un mod subtil.

 

 

Textile

Covorul, draperiile sau lenjeria de pat, de asemenea, pot fi utilizate pentru a înviora interiorul. Acestea pot fi utilizate ca accente sau pentru a defini o zonă într-o încăpere.

 

 

Daca avem VIVA Magenta în interior, de ce nu am avea și în afara casei, pe terasă, în curte sau în gradină? La fel de bine, culoarea poate fi folosită în designul de exterior pentru a crea puncte focale, adăugând o notă de culoare vibrantă și energizantă. Pentru a crea un contrast puternic cu alte culori din jur, putem avea, cu succes, VIVA Magenta pe obiecte decorative, șemineuri, fântâni, pe ușa principală de intrare în casă sau pe tâmplăria ferestrelor, dar și accente de culoare în grădină, cum ar fi la baldachine, umbrele sau parasolare.

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT