Home / Industria Mobilei  / Umplerea găurilor de noduri și a crăpăturilor adânci din lemn

Umplerea găurilor de noduri și a crăpăturilor adânci din lemn

Simplu, ușor și rapid cu pistolul cu batoane Novoryt Forte

 

Dacă petreci prea mult timp cu repararea suprafețelor de lemn, avem o soluție pentru tine:  Novoryt Forte – Pistol cu batoane poliamidice termoplaste – soluția profesională care rezolvă nodurile căzătoare, crăpăturile adânci sau alte defecte ale lemnului masiv în câteva secunde.

 

 

7 motive să folosești NOVORYT FORTE, specialistul suprafețelor nefinisate

 

1. Economisești timp pentru că se aplică simplu și rapid. Uscarea materialului se realizează în câteva secunde.

 

2. Nu ai pierderi de material pentru că batoanele se topesc în etape, iar batoanele consumate incomplet pot fi refolosite.

 

3. Ai garanția reparației în timp pentru că materialul de umplere este impermeabil, stabil și nu se reabsoarbe în timp și este rezistent la șocuri, diferențe de temperatură, apă sau acizi.

 

4. Ai o soluție pentru mai multe nevoi datorită utilizării universale, atât pentru interior, cât și pentru exterior (- 30˚ C – 125˚ C).

 

5. Nu prezintă riscuri pentru angajații din atelier pentru că materialul termoplast este un produs non-toxic.

 

6. Ai la dispoziție o paletă largă de culori. Batoanele sunt disponibile în 18 culori, inclusiv în nuanțe mozaic.

 

7. Suprafața corectată poate fi prelucrată, șlefuită sau vopsită așa cum procedați în mod obișnuit datorită proprietăților materialului asemănătoare lemnului.

 

Așa că dacă ai nevoie de o soluție de umplere rapidă a găurilor de noduri și a crăpăturilor adânci pe suprafețele din lemn, nu mai sta pe gânduri! Apelează la specialistul tău în repararea lemnului, pistolul cu batoane pentru umplerea găurilor de noduri Novoryt Forte, de la Felder Gruppe România.

 

De asemenea, dacă nu ai idee cum funcționează pistoalele și cât de multe beneficii au, atunci poți rezerva un test chiar la tine în atelier cu specialiștii noștri de demo. Echipa de specialiști demonstrații de la Felder Gruppe România cu siguranță îți va răspunde la toate întrebările.

 

 

Rezervă o demonstrație la 0731.335.337 sau scrie-ne pe felder@felder.ro.

Despre Novoryt: Novoryt este o firmă de origine elveţiană, care dezvoltă şi produce soluţii profesionale complete pentru repararea defectelor apărute în diverse materiale, precum lemn, PAL, melamină, PVC sau ceramică din 1989. Astăzi, Novoryt este prezentă în peste de 30 de ţări.

În România, Felder Gruppe România este unic reprezentant Novoryt.

 

Review overview
1 COMMENT

POST A COMMENT