Home / Focus  / TREND FURNITURE

TREND FURNITURE

Teleferic_16_110

 

Noi, cei de la TREND FURNITURE, credem că BIFE-SIM este pentru România, evenimentul ce marchează trendurile, preferințele și recomandările în materie de amenajări interioare pentru următorul an, oricare ar fi destinația mobilierului. Spunem acest lucru, deoarece aici găsim nu doar mobilier pentru zona rezidențială, ci și pentru Industria Ospitalității (HoReCa). Iar ca lider exclusiv pentru acest segment, știm cât de importantă este alegerea mobilierului pentru un spațiu unde traficul este intens și publicul tot mai pretențios.

 

 

Tocmai din acest motiv, aici, la BIFE, avem oportunitatea de a aduce în atenția clienților, dar și arhitecților și designerilor, concepte nu doar excentrice și de calitate, ci și funcționale. Astfel, produsele expuse aduc în atenția vizitatorilor eficientizarea spațiului unui restaurant, a unei cafenele sau posibilitatea de a mobila recepția unui hotel, păstrând în același timp efectul vizual de impact al amenajărilor.

 

TREND FURNITURE este acum și fabricant certificat DuPont™. Sperăm ca ideile și conceptele noastre de a utiliza Corian®-ul (material compozit foarte versatil și termoformabil) în amenajările HoReCa să fie îmbrățișate de tot mai mulți parteneri și viitori clienți. La BIFE le vom spune și le vom arăta mai multe despre posibilitățile de a realiza și personaliza piese de mobilier inedite cu ajutorul acestui material.

 

Vă așteptăm la BIFE-SIM 2016. Ne găsiți la standul nr. 05, pavilioanele C4 – C5. www.trendfurniture.ro

_BB_6580 _BB_6570

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT