Home / Design  / TREND FURNITURE expune pentru prima dată la IMM Cologne

TREND FURNITURE expune pentru prima dată la IMM Cologne

Compania sărbătorește împlinirea a 15 ani de prezență națională și internațională pe piața de HORECA. Aniversarea este marcată de participarea la IMM Cologne – International Interiors Show.

 

 

Eugen Buta, interior designer:Acesta este primul an în care participăm în calitate de expozanți și am dorit să ne prezentam într-o manieră ce reflectă atât abilitățile noastre de design, cât și cele de producție. Standul nostru este o reprezentare la o scară mai mică a unei locații de tip HORECA. Imaginea de ansamblu este una contemporană și industrială, cu elemente geometrice ce sugerează art-deco, în care am integrat și elemente naturale. Am încercat să rămânem într-o zonă industrială cu elemente de mid-century. Materialele de bază folosite în proiect sunt lemnul natural, metalul precum și materiale compozite (Corian®).”

 

 

Compania TREND FURNITURE este specializată în producția de mobilier custom made pentru industria HORECA (baruri, recepții) și în produse de serie medie și mică (canapele tapițate, banchete modulare, placări cu lemn, mobilier camere de hotel), precum și în proiecte complete.

 

TREND FURNITURE vă așteaptă la IMM Cologne, în pavilionul 5.1, standul D038

 

Mai multe informații despre produsele companiei găsiți pe trendfurniture.ro

 

Review overview
1 COMMENT

POST A COMMENT