Home / Promo  / Trei operații într-o singură mașină. MP220

Trei operații într-o singură mașină. MP220

Modelul MP220 combină în mod eficient profilarea/rindeluirea/debitarea într-o singură mașină

Proiectată pentru o varietate de proiecte de prelucrare a lemnului, mașina MP220 de profilat/rindeluit/debitat reprezintă cea mai bună alegere pentru prelucrătorii de lemn și tâmplari care apreciază capacitatea ridicată, calitatea Premium și versatilitatea.

Descriere MP220

Mașina multifuncțională MP220 pentru prelucrarea lemnului reprezintă o opțiune excelentă de echipament accesibil pentru prelucrătorii de lemn de la fiecare nivel – de la micile ateliere, până la unitățile profesionale de prelucrare a lemnului. Modelul MP220 este versatil, compact și economic.

Mașina MP220 combină 3 operații importante – profilare, rindeluire și debitare – într-o singură unitate, crescând productivitatea și, prin urmare, economisind timp. Motoarele electrice (3,2 kW / 4,4 CP) consumă puțină energie și generează zgomot redus. Modelul MP220 deține două porturi de extracție a rumegușului în partea superioară a capacului principal și încă un port de extracție sub masa din fontă, care ajută la menținerea curată a zonei de lucru.

 

 

Debitarea este optimizată pentru siguranță și ușurință în utilizare. Pânza fierăstrăului este ascunsă sub capacul superior și poate fi reglată cu ușurință de către operator. Înălțimea maximă de debitare este de 75 mm. Alimentarea materialului pe o masă din oțel inoxidabil este uniformă și sigură. Există o unitate de control deasupra mesei de alimentare. Mașina funcționează cu o viteză de avans fixă de 5 m / min (versiunea ECO) sau cu o viteză de avans variabilă de 2-12 m / min (versiunea PRO).

 

 

Mașina MP220 este extrem de versatilă când este folosită pentru a produce articole precum pardoseli, lambriuri, profiluri pentru coroane sau plăci late de parchet cu profiluri cu lambă și uluc. Majoritatea acestor produse pot fi realizate dintr-o singură trecere, în timp ce alte modele mai complexe necesită 2 sau 3 treceri prin mașină. Motoarele electrice oferă o viteză de rotație de 6000 rpm, asigurând o suprafață netedă pe produsele finale.

 

Mașina MP220 deține o masă din fontă pentru a asigura precizia prelucrării prin debitare și cele mai bune rezultate de profilare/rindeluire. Cuțitele oferă adâncimea maximă de profilare de 20 mm. Dimensiunile maxime de rindeluire sunt de 410 mm lățime și 240 mm înălțime.

 

 

Mașina MP220 poate începe să lucreze imediat după despachetarea sa. Este ușor să schimbați configurația capului de tăiere prin adăugarea de cuțite sau reglarea pânzei pentru debitare. Dimensiunea compactă MP220, structura ușoară (195 kg) și roțile de transport fac ca instalarea să fie rapidă și fără efort în cadrul atelierului.

 

Vezi caracteristicile mașinii de profilat/rindeluit/debitat MP220 aici

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT