Home / Design  / TRANSILVANIA PRODUCTION: vrem să valorificăm la maximum aurul verde – lemnul

TRANSILVANIA PRODUCTION: vrem să valorificăm la maximum aurul verde – lemnul

„În anul care tocmai s-a încheiat nu putem vorbi despre mari progrese, a fost mai degrabă un an dificil, în care am luptat pentru „supraviețuire”. Prețul lemnului a crescut permanent, la fel și costurile celorlalte materiale care intră în componența mobilei sau participă la procesul tehnologic de fabricație. Cheltuielile  cu forța de muncă au fost și ele într-o continuă creștere. Și, peste toate acestea, imposibilitatea de a majora prețurile produselor finite, din cauza concurenței.

Living Biarritz

Clienții noștri sunt tot de calibrul nostru, adică magazine mai mici care vând pe lângă mobilă și decorațiuni sau magazine de mărime medie, dar care aproape toate sunt afaceri de familie și, din păcate, întâmpină aceleași dificultăți economice ca și noi și cărora le este foarte greu să se mențină în această perioadă foarte grea. Nici un revânzător nu poate face stocuri, fiecare ne transmite comenzile după ce, la rândul lui, a primit comanda și avansul de la clientul final.

 

DORMITOR MONTREUIL - Copy

Obiectivul nostru principal este să obținem din acest „aur verde” care este lemnul, produse cu o valoare adăugată cât mai mare. Atenția noastră este îndreptată spre segmentul de piață cu vârste între 30-50 de ani. Venim în fiecare an cu produse noi pe piață, pe care le expunem la expozițiile internaționale la care participăm sub egida APMR sau le promovăm pe toate canalele posibile. Cu multe dintre ele reușim să ne impunem și să câștigam noi clienți, dar nu putem intra în marile magazine de retail.

bucatarie Adheline

Mediul de afaceri din România nu este cel mai prietenos în prezent, dar inevitabil se va dezvolta, indiferent de mediul politic. Chiar dacă dezvoltarea capitalului autohton nu este deloc sprijinită, uneori chiar avem impresia că se dorește distrugerea lui, acest proces este ireversibil și nu va putea fi oprit. Asta în condiții normale. Există totuși un mare pericol și acesta este procesul de globalizare. Dacă acest proces va continua în același ritm ca și până acum, vom fi înghițiți toți de către marile corporații și vom fi eliminați complet de pe piață.

bucatarie Chamonix DORMITOR NANCY Dormitor Provence LIVING_Anvers Dormitor Chamonix

 

Ce produce nou compania noastră aflați de pe site-ul www.transilvaniaproduction.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT