Home / Promo  / Totul pentru casa ta @ ROMEXPO

Totul pentru casa ta @ ROMEXPO

De joi până duminică, 24-27 martie 2022, transformăm fiecare „casă” în „acasă” la #TotulPentruCasaTa2022!

80 de companii din industria home & deco, dintre care 35% sunt din Bulgaria, Grecia, Italia, Moldova, Polonia, Republica Cehă, Spania, Turcia, iar 65% din România, vă așteaptă cu o selecție inspirată de produse, la cele mai avantajoase prețuri, în Pavilionul B2 al ROMEXPO.

#TotulPentruCasaTa2022 este un eveniment dedicat atât pasionaților de design interior și exterior, cât și profesioniștilor din industrie și promovează confortul din interiorul caselor, eficiența energetică și arhitectura ecologică.

 

Mobila SIMEX – www.mobilasimex.ro, Szel-Mob, Sarmexin, Solid Wood Expert, ITA PRODUCTION, AMERI-POL TRADING vă așteaptă cu piese de mobilier și decorațiuni de excepție, la preț de producător, cu reduceri însemnate valabile numai pe timpul celor 4 zile de târg.

 

 

Cea de-a VI-a ediție a Târgului de mobilă cu vânzare MOBILA EXPO este organizată de ROMEXPO, în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România și CCIR. Evenimentul face parte din conceptul #TotulPentruCasaTa. În același pavilion, în aceeași perioadă, vor avea loc și expozițiile Construct – Ambient Expo, Mobila Expo, Romtherm și Expo Flowers & Garden.

 

 

Firme cunoscute din industria home & deco prezintă o gama variată de produse și tehnologii destinate proiectelor de construcții și amenajări interioare sau exterioare. Vizitatorii găsesc la ROMEXPO sisteme pentru construcţii şi amenajări interioare sau exterioare, utilaje şi echipamente de șantier, servicii de proiectare, consultanţă, design, antreprenoriat şi execuţie, mobilier și decorațiuni interioare, tehnologii de ultimă generație, un sortiment de accesorii și instalații care asigură o funcționare cât mai bună a construcțiilor, precum și soluții practice de design și amenajare a spațiilor verzi.

 

Manifestarea are și o componentă B2B, companiile având acces la cei mai buni furnizori din industrie și posibilitatea de a încheia noi parteneriate.

 

Nu lipsește nici latura științifică a evenimentului, vineri, 25 martie, ROMEXPO găzduiește și transmite online conferința „Pactul Verde European și Agricultura circulară – provocări pentru România, organizată de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București.

 

ACCESUL ESTE GRATUIT!

 

Program de vizitare

 

24 – 26 martie, în intervalul 10:00 – 18:00

27 martie, în intervalul 10:00 – 16:00

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT