Home / Promo  / Totul pentru casa ta, în martie, la București

Totul pentru casa ta, în martie, la București

Romexpo a anunțat organizarea celor 4 expoziții complementare, reunite sub conceptul home&deco #TotulPentruCasaTa. Producătorii români de mobilă sunt așteptați să-și expună colecțiile și ofertele de Paști, în Pavilionul B2, în perioada 14-17 martie 2024.

 

 

Înscrie-te la MOBILA EXPO, expoziție de mobilă cu vânzare!

 

MOBILA EXPO se dorește a fi o scenă pentru prezentarea noutăților din domeniul mobilei si designului de mobilier, dar să ofere și oportunitatea de a întâlni noi clienți, parteneri de afaceri, lideri de opinie, într-un cadru adecvat dialogului de business și într-un mediu profesionist. Evenimentul se adresează publicului larg, celor care doresc să găsească și să achiziționeze diverse tipuri de mobilier destinate locuinței, biroului sau pentru HoReCa, direct de la companii producătoare, la prețuri avantajoase.

 

În aceeași perioadă cu MOBILA EXPO se vor desfășura alte 3 expoziții specializate, din domenii complementare, CONSTRUCT AMBIENT EXPO – expoziție de construcții și finisaje, ROMTHERM – expoziție pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și condiționare a aerului și EXPO FLOWERS – expoziția internațională de flori, amenajări peisagistice, horticultură și grădinărit.

 

Pentru detalii legate de înscriere

Roxana Miclescu, secretariat APMR

0723391002, apmr@industriamobilei.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT