Home / Industria Mobilei  / Totul a început de la o bucată de lemn, în mâinile unui tâmplar priceput

Totul a început de la o bucată de lemn, în mâinile unui tâmplar priceput

MOBELLA comercializează, în special, mobilier pentru bucătării, pentru livinguri, dormitoare, holuri, dressinguri, băi, precum și tapițerie – atât canapele, cât și paturi tapițate. Acestea sunt lucrate din materiale textile de la pânză, bumbac, plușuri, până la piei naturale. Lemnul este folosit într-o mică măsură, compania mizează pe furnir, deoarece acesta nu se modifică în timp și poate fi utilizat în multiple forme și culori.

 

Dorothea Cristescu, designer Mobella: „Avem 8 designeri, care se ocupă de fiecare client care vine la noi. Fiecare are timpul său alocat. Ne consiliem clienții începând de la faza de proiecte, planurile electrice chiar și de gaze – dacă e cazul, apoi de la mobilier, până la fiecare material în parte. Le explicăm ce pot face, care sunt plusurile, care sunt minusurile și, implicit raportul calitate preț, astfel încât să poată alege exact ceea ce-și doresc, pe bugetul alocat proiectului respectiv.”

 

 

Showroom-ul Mobella din București se afla pe Calea Moșilor, la nr. 201, iar cel din Ploiești, chiar vis-a-vis de Catedrală, în Centru.

 

 

Detalii despre produsele Mobella pe mobella.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT