Home / Tendinte  / Top Trends Design 2016

Top Trends Design 2016

INSPIRAȚIE DIN NATURĂ

Inspirația din natură continuă să fie prezentă în tendințele din creația de mobilier și accesorii de câțiva ani – este adevărat că pe măsură ce trece timpul opțiunile designerilor sunt din ce în ce mai sofisticate și rafinate. Rămâne în top preferința pentru lemn – utilizat într-o manieră cât mai sustenabilă și care să nu afecteze echilibrul natural prin despăduriri excesive.

Pentru accesorii textile se împrumută motive și culori extrem de rafinate, contraste fine și armonii subtile. Oțelul inoxidabil rămâne suprafața preferată pentru electrocasnicele încorporate din bucătării. În plus, pentru imaginea de lux oferită, culorile virează în negru sau patină bronz-auriu, ceea ce armonizează obiectele utilitare cu fronturile confecționate din materiale naturale.

CELE MAI MODERNE 5 INTERPRETĂRI ALE TENDINȚELOR

Anul 2016 aduce în prim plan câteva tendințe de design de care trebuie să ținem cont atunci când propunem produse noi, serii de mobilier, decorațiuni interioare sau încorporarea obiectelor electrocasnice într-un tot unitar. În tendințe anul acesta este oțelul inoxidabil colorat, textilele de exterior utilizate în interior sau dimensiuni generoase pentru sertarele bucătăriilor complete. Cerințele pentru un interior modern evoluează permanent și pentru o scurtă trecere în revistă a evoluției în 2016 houzz.com a analizat și selectat toate informațiile prețioase venite din partea cititorilor. Iată care sunt principalele preferințe ale proprietarilor de case și apartamente pentru anul acesta:

 

Dulapurile de bucătărie în două culori top trends designs (1)
una dintre soluțiile moderne propuse de designeri este să păstrați dulapurile suspendate albe sau într-o culoare neutră, universal valabilă, iar pentru cele din partea de jos să dați frâu imaginației, utilizând orice culoare doriți (tonuri de lemn sau culori saturate, în funcție de stilul bucătăriei). Lemnul masiv pentru fronturi rămâne în top.

 


Textile de exterior folosite în interior – țesăturile pe care le foloseam în mod tradițional în exteriorul casei (doc, in, materiale țesute cu adaos de fibră de sticlă, rezistente la pete și impermeabile) au devenit din ce în ce mai mult preferatele designerilor pentru decorațiunile interioare. Sunt mai durabile și sunt perfecte pentru încăperi cu trafic mare, cum ar fi sufrageria sau living-ul. Culorile sunt vii, saturate – verde, albastru, roșu-portocaliu. Imprimeurile sunt florale, stilizate și elegante.


Electrocasnice din oțel inoxidabil colorat – negru este culoarea preferată anul acesta pentru electrocasnice top trends designs (1)și înlocuiește cu succes argintiul. Într-un sondaj efectuat printre cititorii houzz.com se arată că aproape două treimi dintre ei ar cumpăra mai degrabă electrocasnice într-o culoare închisă, decât pe cele tradiționale, argintii.
Iar dacă negru vi se pare prea închis, puteți alege electrocasnice de lux cu patină în nuanțe aurii.

 


Sertare de bucătărie adânci – una dintre prioritățile top trends designs (2)design-ului în mobilierul de bucătărie. Spațiul de depozitare este în permanență o provocare de aceea sertarele sunt din
ce în ce mai mari și mai adânci  și par să înlocuiască dulapurile clasice, cu uși. Deși presupun utilizarea de accesorii de foarte bună calitate (balamale, șine culisante, etc) sertarele sunt din ce în ce mai accesibile ca preț. Interiorul se împarte elegant cu accesorii tip insert, lucru care permite organizarea vaselor, tacâmurilor sau a farfuriilor.

 


Sufrageria formală – ca spațiu bine definittop trends designs (7) al casei. Tendința, în creștere, de altfel, pentru anul acesta, este ca aceia care au un spațiu special pentru servirea mesei să îi acorde o atenție specială. Proprietarii investesc cu prioritate în sufrageria delimitată de restul spațiilor pentru că socializarea în jurul mesei în familie sau cu prietenii este este din ce în ce mai mult modul de relaxare preferat în timpul liber.

 

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT