Home / Promo  / TMSYS ROM prezintă soluții de sprijinire a afacerilor la BIFE-SIM 2023

TMSYS ROM prezintă soluții de sprijinire a afacerilor la BIFE-SIM 2023

Compania oferă software și facilități tehnologice pentru dezvoltarea afacerilor. Pune la dispoziție programe care permit pregătirea de proiecte pentru o clădire, o structură, un utilaj sau mobilier, împreună cu analiza computațională a modelelor.

 

 

„Specialiștii noștri vă vor ajuta să selectați instrumente care să vă optimizeze activitatea prin reducerea costurilor, accelerarea timpului de proiectare, scurtarea procesului de creare a unui nou produs, creșterea vânzărilor și atragerea de noi clienți. Oferim software pentru fiecare industrie pentru procesul de proiectare. Indiferent de domeniul în care activați, soluțiile noastre vă vor optimiza și accelera munca.”

 

 

CAD 2D de baza

CAD 3D / BIM / Arhitectură

CAD 3D / CAM/ Mecanică

Constructori

Design interior si mobilier

Simulare / Prototipare / Analiză

Proiectarea Instalaților

Proiectare și producere de mobilier

 

 

Instrumente de lucru optime și soluții financiare moderne

„Suntem activi în mai multe domenii, de la proiectarea de interioare, mobilier de baie și de bucătărie, la crearea de vizualizări, la biblioteci de mobilier specializate, folosite pentru a lucra în multe programe CAD/BIM. Diversitatea serviciilor noastre și profesionalismul nostru au ca rezultat numeroase proiecte pentru branduri globale, cu care ne mândrim. Avem 6 sucursale, în 7 țării, 18 ani de experiență și o echipă de peste 150 de persoane.”

 

tmsys.ro

 

Vă invităm la cea de-a 31-a ediție a BIFE-SIM, care se va desfășura în Hala B2 a ROMEXPO, la București, între 21-24 septembrie 2023!

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT