Home / Focus  / Tiparul digital a cucerit industria mobilei

Tiparul digital a cucerit industria mobilei

Tiparul digital s-a impus în numeroase industrii, în designul interior și fashion, dar și în industria băuturilor, cosmeticelor, în industria electronică și electrotehnică, automotive și a cucerit industria mobilei.

 

O dată la doi ani ai ocazia să descoperi inovațiile tiparului digital pe orice suport!

 

Fie că ești arhitect sau designer, creativ publicitar sau marketer, specialist în producție publicitară și tipografii, producția de mobilă și decorațiuni și în orice altă industrie unde tiparul digital poate juca un rol ai ocazia să descoperi ce aplicații pot avea printurile digitale pe orice tip de suport.

 

Te așteptăm cu furnizori-cheie, noutăți și inovații la Print&Sign 2019, târgul de tipar digital pentru Europa de Sud -Est.

 

 

TIPAR DIGITAL PE TEXTILE

 

Zonele de aplicabilitate sunt dintre cele mai spectaculoase: fashion, home-deco, sportswear.

 

TIPAR DIGITAL PENTRU PUBLICITATE

 

Dă viață ideilor tale cu cele mai noi tehnologii de tipar digital pentru publicitate: soluții outdoor, indoor, tipar comercial & packaging.

 

 

TIPAR DIGITAL INDUSTRIAL

 

Toate mijloacele necesare imprimării digitale pe orice tip de suport pentru industriile electrică și electronică, băuturi, cosmetică și automotive.

 

3D PRINTING

 

Premieră absolută în 3D printing: proiecte 3D la dimensiuni impresionante, cu aplicații spectaculoase pentru: publicitate, arhitectură & design, retail, medicină, fashion.

 

 

Vino să descoperi cele mai noi idei de comunicare vizuală și tehnologii de tipar digital pe orice suport, la cea de-a 15-a ediție a târgului de tipar și semnalistică reprezentativ pentru Europa de Sud-Est, Print&Sign 2019, Pavilionul B1, ROMEXPO, între 9-12 octombrie!

 

Înregistrează-te AICI ➡️ http://s9.ro/svg

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT