Home / Promo  / Textile industriale, măști și echipamente de protecție la BIFE-SIM 2021

Textile industriale, măști și echipamente de protecție la BIFE-SIM 2021

TECHTEX și EUROCOMFIL investesc continuu în utilaje și echipamente performante, atât pentru producția de textile tehnice, cât și pentru producția de echipamente de protecție. Au dezvoltat continuu gama de produse și au creat noi textile tehnice, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor producătorilor, din țară și din străinătate.

 

 

Dr.Albert by TECHTEX

 

Măștile și echipamentele de protecție produse de Techtex sunt realizate conform reglementărilor europene în vigoare și sunt comercializate sub brandul 𝗗𝗿.𝗔𝗹𝗯𝗲𝗿𝘁®. Produsele sunt înregistrate de Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România, testate în laboratoare din Germania, Belgia, Italia și Ungaria și și acreditate de Administrația Americană a Alimentelor și Medicamentelor – FDA.

 

 

Techtex are cea mai mare capacitate de producție de măști și echipamente de protecție din Sud-Estul Europei

 

Compania produce toate componentele necesare realizării măștilor și echipamentelor de protecție și poate asigura materiale textile și dispozitive medicale de calitate superioară, la prețuri corecte. La cerere, compania poate acoperi cu succes necesarul României.

 

În februarie 2021, a lansat și un plan ambițios pentru protejarea mediului

 

Techtex a realizat deja prima investiție în acest sens, prin achiziționarea și punerea în funcțiune a unei linii de reciclare a deșeurilor post – industriale.

 

Garanția producției în România

 

Compania TECHTEX a fost înființată în octombrie 2017. Este prima companie românească care a produs măști și echipamente de protecție, precum și singurul producător de material filtrant și de material nețesut din polipropilenă, de la noi din țară.

 

 

Oferta de produse va fi prezentată la standul 156, din Pavilionul B2 @ BIFE-SIM 2021, ediție specială cu vânzare, care va avea loc la ROMEXPO.

𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺 𝗱𝗲 𝘃𝗶𝘇𝗶𝘁𝗮𝗿𝗲

𝟮𝟯 – 𝟮𝟲 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟭

𝟭𝟬:𝟬𝟬 – 𝟭𝟴:𝟬𝟬𝗵

 

𝗔𝗰𝗰𝗲𝘀𝘂𝗹 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗴𝗿𝗮𝘁𝘂𝗶𝘁!

 

Textile industriale @ techtex.ro/industry, facebook.com/TECHTEXRomania

Măști și echipamente de protecție @ dralbert.ro, facebook.com/Dr.Albert.Techtex

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT