Home / Design  / Tendințele mobilierului pentru vara anului 2021

Tendințele mobilierului pentru vara anului 2021

E vară, dar nu toți vor porni în vacanțe exotice, pentru a se bucura de lumină, culoare și relaxare. Și chiar dac[ avem sejurul planificat, cine poate sta în vacanță o vară întreagă?! Mai ales acum, când ne-am obișnuit să stăm acasă și să găsim noi și variate modalități de a ne redecora si remodela locuința. Pandemia ne-a învățat să ne preocupăm de interior și ne-a obligat să căutam confortul fizic și psihic în propriul habitat. Prin urmare, redecorarea locuinței profitând de noile tendințe ale modei în materie de mobilier ne va ajuta să simțim și să ne bucurăm de atmosfera sezonului. Michelle Williamson, designer de interior la WoodenStreet ne dă câteva idei interesante pentru vara acestui an.

 

Less is more

 

Stilul minimalist este întotdeauna în fruntea listei de tendințe, în timpul verii. Minimalismul în mobilier se referă la linii simple, curate și la eleganța asociată acestora în design. Deci, scoateți în evidență piesele de mobilier esențiale, cum ar fi o canapea, o măsuță de cafea, un fotoliu sau chiar un pat cu aspect simplu și sofisticat pentru a vă face casa primitoare și relaxantă! Puteți adăuga perne confortabile și colorate pentru a înveseli atmosfera.

 

 

Nuanțe liniștitoare de mobilier

 

Indiferent dacă doriți doar o îmbunătățire sezonieră sau vreți să aveți vară în interior pe tot parcursul anului, această tendință a nuanțelor deschise și liniștitoare funcționează în toate cazurile. Fără îndoială, luminează camera în toate anotimpurile și alungă întunecimea zilelor de iarnă. Nuanțele deschise, precum cea a mierii sau a lemnului de teak, sunt tocmai potrivite. Alăturând culorile vibrante ale tapițeriei veți avea o casă în tonul verii.

 

 

Mobilier pentru cocktail-uri răcoritoare

 

„Mojito” și celelalte cocktail-uri preferate au și ele nevoie de o zonă desemnată corespunzător, mai ales vara. Barul de acasă a fost util pentru multe persoane în timpul pandemiei. Așadar, a fi barman la tine acasă, cu aroma băuturilor proaspete și reci, reprezintă o modalitate excelentă de a petrece serile. Un bar adecvat vă ajută să vă păstrați băuturile din colecție și să vă răcoriți în zilele toride.

 

 

Balconul vesel al verii

 

Cui nu îi place să stea în curtea din spate sau în balcon, mai ales seara, sau să se bucure de ciripitul păsărilor, în zori? Mobilierul pentru exterior vă permite să vă bucurați de mai mult timp în natură, să vă încărcați cu vitamina D sau să vă delectați în răcoarea brizei, pe timp de noapte. De asemenea, vă ajută să vă relaxați după o zi grea, cu o ceașcă de cafea într-o mână și o carte în cealaltă. Și nu în ultimul rând, vă permite să vă  bucurați de un mic dejun de weekend alături de familie și prieteni.

 

 

Simbol al confortului și al decorului luminos

 

În zilele însorite, canapelele tapițate, acoperite cu țesături imprimate sunt o mișcare inteligentă. Alegeți materiale confortabile pentru tapițeria canapelelor, cum ar fi bumbacul sau catifeaua, deoarece au proprietăți specifice de absorbție a transpirației și, astfel, veți avea o experiență confortabilă în timpul verii. Alegeți țesături colorate pentru a saluta sezonul luminos. Imprimeurile floralele sunt o opțiune veșnic proaspătă și nu ies niciodată din tendințe.

 

 

Lăsați lumina să intre

 

Vara, puneți deoparte lucrurile sumbre și prețioase și lăsați soarele în casă. Schimbați perdelele întunecate, eliminați foliile de la ferestre, atârnați oglinzi îndrăznețe pentru a permite luminii să pătrundă peste tot. Oglinzile reflectă lumina naturală în loc să o absoarbă. Așadar, așezați oglinzi mari la intrare sau în dormitor, pentru a vă lumina camera, dar și pentru a vă ajuta să creați iluzia unui spațiu mai mare într-o casă mai puțin mare.

 

 

În cele din urmă, nu uitați de balansoare

 

Balansoarele au fost, incontestabil, preferate în pandemie, indiferent de spațiul disponibil. Un leagăn poate atârna oriunde și vă ajută să vă bucurați de siestă, cafea sau carte. Este locul potrivit pentru „timpul meu” după o lungă zi de muncă. Leagănele sau hamacele din lemn sunt surprinzător de confortabile pentru ațipeli la răcoare. Adăugați o pernă moale și colorată din pânză naturală pentru a oferi stil mobilierului dumneavoastră estival.

 

 

Sursa: indianewengland.com

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT