Home / Design  / Tendințe și culori pentru casa care-ți reflectă personalitatea

Tendințe și culori pentru casa care-ți reflectă personalitatea

Colecția RAUVISIO Crystal

Chiar dacă nu s-a încheiat deja anul 2022, tendințele în ceea ce privește amenajările interioare s-au impregnat în stilurile caracteristice acestui an. Conform revistelor de specialitate, culorile au jucat până acum un rol important în designul interior, iar tot mai mulți oameni au apelat la culori calde, pastelate, care construiesc un aspect atemporal și îmbracă locuința într-un aer primitor, relaxant, dar în același timp vesel.

 

Pentru că ultimii ani au fost încercați de multiple greutăți – mai întâi pandemia de Covid-19, iar mai apoi conflictul izbucnit chiar la granițele țării noastre, oamenii au căutat să își tempereze aceast sentiment de tristețe sau frică și au ales să aducă fericire acasă, apelând la culori vesele. Casa lor a devenit așadar un refugiu.

 

Experții în culoare și-au dezvăluit încă din ianuarie predicțiile pentru culorile anului 2022. Selecția lor s-a îndreptat către culori care inspiră un sentiment de optimism, speranță pentru viitor, dar și care încorporează elemente de bunăstare în casă. Datorită faptului că unele culori rezonează în moduri distincte pentru diferiți oameni, unii s-au orientat către cele neutre pentru a contracara turbulențele pandemiei, în timp ce alții au ales să se cufunde în culori pozitive și vii ce îi ajută să își exprime viziunea optimistă.

 

Dacă ești în căutarea unui nou design care să îți definească mai bine personalitatea, gama de culori pusă la dispoziție de REHAU te va ajuta să obții rezultatul dorit. Laminatul de sticlă RAUVISIO este soluția ta pentru o casă modernă și primitoare, fiind atât de versatil în ceea ce privește paleta de culori, încât îl poți integra în orice design.

 

 

Colecțiile REHAU sunt adaptate permanent și întotdeauna sincronizate cu pulsul timpului, pentru a putea fi mereu în tendințe. Cu cele patru colecții din familia de produse RAUVISIO Crystal, REHAU aduce clienților săi inspirația de care au nevoie. Fiecare design își spune propria poveste, fiind în strânsă legătură cu emoția oamenilor.

 

RAUVISIO Crystal Pure – pentru un design calm, atemporal

 

RAUVISIO Crystal Pure poate fi descris foarte ușor, apelând la doar două cuvinte – „eleganță” și „simplitate”. În această colecție, minimalismul se întâlnește cu durabilitatea. Combinația de materiale a suprafețelor monocrome din sticlă inteligentă oferă posibilități nelimitate de proiectare a încăperilor.

 

 

Calitatea atemporală a colecției este dată de paleta de culori pusă la dispoziție clienților, având în componența sa culori clasice – Bianco, un alb perfect pentru a oferi încăperii luminozitate, Magnolia, un roz pudrat, pastelat, care poate aduce casei un aer tineresc, sau Perla, care poate fi integrat cu ușurință într-un design mediteranean care să aducă mereu aminte de nisipul fierbinte al plajelor grecești. Pentru iubitorii de culoare care totuși optează pentru un design mai „cuminte”, nuanțele Menta, Laguna sau Atlantico sunt ideale pentru mobila locuinței.

 

RAUVISIO Crystal Deep – pentru un design clasic, elegant

 

RAUVISIO Crystal Deep produce un aer atât de rafinament, cât și de eleganță discretă. Creează contraste îndrăznețe în mediile urbane sau formează un fundal subtil pentru arhitectura generală. Datorită combinației dintre sticlă și metal, colecția Deep produce efecte de sinergie nemaivăzute până acum și permite o libertate nelimitată de proiectare.

 

 

Paleta de culori pusă la dispoziție pentru această colecție este una elegantă, care inspiră în același timp și „clasic”, dar și „modern”. Nuanța Oro Bianco, un alb mai închis, poate fi integrată perfect într-un design contemporan, pentru oamenii care vor să evidențieze prin imaginea casei lor relaxarea unei zile de vară. De asemenea, nuanțele mai închise, cum ar fi Basalto, Galassia sau Opale sunt potrivite pentru cei care vor să aducă un colț din Italia la ei acasă. Designul Italian modern, alcătuit din piese de mobilier de culori închise, comunică la prima vedere eleganță și liniște.

 

RAUVISIO Crystal Strong – pentru un design rustic

 

Natura este plină de energie și diversitate. Uneori puternică și impresionantă precum granitul sau marmura, uneori caldă și liniștitoare ca lemnul. Prin Colecția RAUVISIO Crystal Strong, oamenii pot aduce exteriorul în interior, apelând la un stil rustic, industrial sau chiar boho modern. Combinația de materiale permite opțiuni unice de procesare și aplicare.

 

 

Variantele pe care clienții le au la dispoziție pentru această colecție sunt întradevăr „strong”. Marmo Bianco, Conglomerato chiaro sau Legno sbiancato sunt perfecte pentru un design simplu și luminos și se integrează perfect în peisajul caselor cu o arhitectură modernă cu un interior ușor tropical. La polul opus, Marmo nero, Legno bruciato și Ruggine sunt dedicate unui design industrial dar contemporan, Ruggine fiind nuanța perfectă de portocaliu, care întregește acel look industrial, tot mai des în preferințele oamenilor.

 

RAUVISIO Crystal Dynamic – pentru un design vesel și îndrăzneț

 

Cu colecția RAUVISIO Crystal Dynamic, opțiunile de joc cu culorile sunt nelimitate. Dacă pentru Crystal Pure am folosit două cuvinte pentru a descrie colecția, în cazul Crystal Dynamic avem nevoie de trei –„emoționant”, „viu” și „colorat”. Concentrat pe lumini sau extins pe suprafețe mari – calitatea materialului sticlei inteligente promovează libertatea de proiectare.

 

Ideal pentru persoanele îndrăznețe, care vor să își personalizeze casa într-un mod colorat, RAUVISIO Crystal Dynamic le oferă nuanțe de roșu, portocaliu, galben, bleu sau verde. Cu ajutorul acestei colecții poți adăuga acea pată de culoare mult dorită.

 

Pe lângă paleta de culori foarte generoasă, colecțiile RAUVISIO Crystal au numeroase beneficii:

  • Sunt mult mai rezistente la rupere
  • Semnificativ mai ușoare decât sticla normală
  • Mult mai rezistente la zgârituri
  • Mai ușor de curățat
  • Soft-Touch

 

Casa noastră este un refugiu. Stilul abordat prin intermediul designului interior spune multe despre personalitatea fiecăruia. Fie că suntem în căutarea unui stil atemporal, elegant sau îndrăzneț, REHAU vine cu cele mai bune soluții pentru a putea obține un rezultat de excepție, care să dureze în timp. Paleta de culori pusă la dispoziție în colecțiile RAUVISIO Crystal este concepută astfel încât fiecare persoană să își creeze cu ajutorul nuanțelor design-ul dorit. Impune-ți stilul personal în imaginea casei tale cu ajutorul colecției Crystal!

 

Contact:

www.rehau.com/ro-ro/amenajariinterioare

mobila.ro@rehau.com

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT