Home / Design  / TENDINȚE pentru MOBILIER în 2020

TENDINȚE pentru MOBILIER în 2020

În mod clar, oamenii sunt dispuși să investească pentru a-și face locuințele confortabile și elegante. Dar, cum ne asigurăm că mobilierul este în trend? Cea mai bună modalitate este să fim la curent cu tendințele designului de mobilier și să știm ce se poartă în viitorul apropiat.

 

Materiale naturale și durabile

 

Acum, mai mult ca niciodată, consumatorii se gândesc la impactul asupra mediului. Acesta este motivul pentru care mobilierul realizat din materiale durabile va fi o tendință imensă în 2020. Pânzeturile, răchita și lemnul recuperat vor fi materialele de mobilier foarte populare anul viitor. Acestea vor adăuga căldură designului caselor noastre, fiind în același timp ecologice.

 

 

Piese de mobilier multifuncționale

 

Tot mai multe persoane locuiesc în case mai mici, ceea ce înseamnă că fiecare centimetru de spațiu contează. De asemenea, oamenii devin mai atenți la bunurile lor datorită inspirației venite de la influenceri. Din acest motiv, mobilierul cu mai multe utilizări va fi în trend în 2020. Mesele cu sertare pentru depozitare pot avea funcționalitate dublă, ca spațiu de luat masa și spațiu de lucru. Paturile cu sertare pot avea și rol de comode.

 

 

Modele geometrice și abstracte

 

Modelele geometrice sunt populare de câțiva ani, dar vor deveni o și mai mare tendință de mobilier în 2020.  Vom vedea accente create de scaune, lămpi, mese laterale și multe altele cu design geometric. Modelele geometrice simple pot adăuga un plus de interes vizual unei palete neutre.

 

 

Țesături luxoase de catifea 

 

Canapelele, scaunele și capetele de pat cu catifea au fost în tendințe în ultimii ani. Trendul va rămâne și anul viitor. Mobila din catifea aduce o strălucire elegantă în orice cameră din casa noastră. În 2020, vom întâlni catifea în tonuri de pietre prețioase, precum mov, rubin, verde și albastru liniștit, dar și o mulțime de canapele și scaune inspirate de designul modern de la mijlocul secolului.

 

 

Accente de aur și aramă

 

Accentele aurii au fost o tendință majoră de-a lungul anilor, dar vor fi și mai populare în 2020. Se așteaptă ca aurul să devină chiar mai popular decât argintul. Vom avea accente de aur pe mesele de cafea, pe corpurile de iluminat, pe picioarele canapelei și multe altele. Aurul este o modalitate excelentă de a adăuga glamour într-o încăpere.

 

 

Sursa: azbigmedia.com

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT