Home / Promo  / Tendințe în materie de canturi: culori uni mate

Tendințe în materie de canturi: culori uni mate

Mobilierul nou devine mai colorat, suprafețele devin mai mate. Ostermann prezintă canturi selectate, cu ajutorul cărora tendința se poate implementa perfect.

 

 

Ultimele târguri au arătat că: designerii, producătorii de plăci și industria de mobilă mizează din ce în ce mai mult pe suprafețe colorate, dar mate. Ca urmare a acestui fapt, noile culori uni sunt mai degrabă saturate în ceea ce privește tonul cromatic și mai închise din perspectiva valorii cromatice decât nuanțele pastelate aflate la modă anterior. În plus, acestea dispun de mai puțin luciu și luminozitate. Astfel, mobilierul colorat capătă la rândul său un anumit calm și o anumită autenticitate și se poate combina cu materiale precum lemnul sau piatra în mod eficient. Experții Ostermann au selectat cinci canturi mate în culori uni și oferă sfaturi pentru utilizarea lor, pentru a-i inspira pe tâmplari în producția de noi proiecte de mobilier. Mai multe informații privind sfaturile referitoare la canturi sunt disponibile accesând termenul de căutare „#Highlights02” pe pagina de internet Ostermann www.ostermann.eu.

 

Highlight-uri în materie de canturi. Mat și colorat.

Pentru un mobilier colorat cu un confort rafinat, Ostermann recomandă canturile cu denumirile „Giallo Kashmir”, „Native Pink”, „Spice Red”, „Dark Emerald” și „Navy Blue”. Datorită tonului cromatic mat, acestea radiază mai multă căldură și confort decât culorile uni mai lucioase sau mai deschise la culoare. Acest efect este accentuat și mai mult datorită caracterului nobil mat conferit suprafeței. Deoarece toate canturile au un grad de luciu asemănător și o saturație comparabilă a culorilor, acestea se pot combina excelent unele cu altele. Canturile menționate – similar tuturor canturilor Ostermann – sunt disponibile din stoc în dimensiunile de 23, 33, 43 și 100 x 1 mm și, în cazul unei comenzi efectuate până la ora 16, se livrează chiar în aceeași zi.

 

Idei colorate pentru tâmplari

Cu ajutorul culorilor actuale se pot adăuga noi accente în special în producția de bucătării: de exemplu, cu un blat de bucătărie având suprafeța „Dark Emerald”de culoare verde mat sau suprafeța „Navy Blue” de culoare albastru închis. Cine dorește să utilizeze o culoare suplimentară, poziționează în față un bloc de bucătărie de sine stătător, având suprafața „Giallo Kashmir”, disponibilă într-o culoare caldă galben, similară boabelor de porumb. Iar „Spice Red” închis la culoare împreună cu rozul pudrat „Native Pink” creează împreună o ambianță cromatică cu design elegant în bucătăria modernă. Prea multă culoare? Canturile și suprafețele individuale se pot combina foarte bine cu un decor cu aspect de lemn pentru a se obține o imagine de ansamblu armonioasă. În special decorurile cu aspect de lemn de nuc, ca de exemplu, cel de pe cantul „Okapi Walnut por de lemn”, sunt în acest caz asocieri moderne.

 

Ostermann: servicii, diversitate și promptitudine

  • Cea mai mare gamă de canturi disponibile imediat din Europa
  • Canturi cu orice lungimi începând cu 1 metru
  • Canturi în orice lățime de până la 100 mm
  • Canturi cu diverse grosimi
  • Canturi din ABS, melamină, acril, aluminiu sau lemn veritabil
  • Toate canturile sunt disponibile și pentru tehnologii pentru rosturi de îmbinare zero
  • La cerere, canturi acoperite cu adeziv cu topire la cald
  • Consiliere personală și magazin online
  • Toate articolele din depozit comandate până la orele 16:00 sunt expediate în aceeași zi

 

Despre Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH este un furnizor en gros de produse de tâmplărie, în extindere, orientat spre client, cu numeroși ani de experiență. Cu peste 475 de angajați și expediere a până la 6.000 de articole pe zi, Ostermann este lider european în vânzarea canturilor. Pe lângă noua filială deschisă în Romania și a sediului central din Bocholt, Ostermann deține sucursale și în Olanda, Belgia, Franța, Anglia, Italia, Elvetia si Cehia. Clienții din Austria, Danemarca, Suedia, Polonia și Slovacia sunt deserviți de reprezentanții de vânzări locali.

 

Despre Ostermann Romania S.R.L

Filiala Ostermann SRL a fost inființată in Ianuarie 2020. Din Timișoara, tâmplarii din toată România pot achiziționa, cu încredere, canturi de mobilier și accesorii alese. Directorul sucursalei Mirela Bold și echipa sa oferă consultanță de specialitate și serviciul dovedit Ostermann, în tot ceea ce privește canturile.

 

Persoană de contact:

Mirela Bold

Director General Romania

E-mail m.bold@ostermann.eu

T +40 256 702 535

M +40 742 022 300

 

Articole despre Ostermann Romania AICI

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT