Home / Design  / Tendințe în designul de interior de urmărit în 2018 – I

Tendințe în designul de interior de urmărit în 2018 – I

Neutrele reci, accesoriile albe de bucătărie și marmura ies din modă, dar intră umbrele și nuanțele pământului, piesele lucrate în piatră și accentele de beton, spune Houzz  despre cele mai importante tendințe în designul de interior al anului viitor.

Iată cele mai importante tendințe în designul de interior de urmărit în 2018:

 

Mai multă culoare în bucătării

Houzz spune că albul va fi întotdeauna o alegere clasică pentru designul bucătăriei și, cum proprietarii de case preferă zugrăvelile în nuanțe neutre de gri și albastru,  pentru a adăuga putină căldură la o paletă atât de rece, designerii propun dulapurile vopsite în tonuri calde de lemn, cum ar fi mahonul.

 

 

Culori calde în casă

Anul trecut a fost în modă paleta de tonuri neutre reci, dar se pare că anul 2018 va face trecerea la o vibrație mai caldă. Nuanțele de roșu, griurile calde și nuanțele „camel”, ruginii, ale tutunului, negru-brun și galben ars vor prelua scena designului pentru un look mai sofisticat și mai prietenos.

 

 

Nu se mai poartă chiuvetele albe sau din oțel inoxidabil 

Încă o dată, nuanțele mai calde și texturile mai aspre prevalează in 2018. Houzz spune că designerii se vor baza mai mult pe chiuvete compozite din beton, piatră, cupru și granit în nuanțe mai închise de culoare cum ar fi gri, bronz sau negru.

 

 

Printurile înflorate revin în modă  

Deseori, decorul înflorat este respins ca fiind îmbătrânit “de pe vremea bunicii”, dar în acest an se întoarce în modă într-un mod îndrăzneț. Houzz sugerează că se vor purta “botanicele” de dimensiuni mari, în contrast și culori puternice, cum ar fi alb și negru sau turcoaz și auriu.

 

 

Iluminare de epocă 

Proprietarii de case se îndreaptă spre amenajări de tip vintage, cum ar fi lustrele cu accesorii de cupru învechit, ca un punct focal  de netrecut cu vederea pentru camera de zi sau pentru bucătărie.

 

Sursa: inman.com 

Review overview
3 COMMENTS

POST A COMMENT