Home / Focus  / TENDINȚE ÎN DECORAREA DORMITORULUI

TENDINȚE ÎN DECORAREA DORMITORULUI

TAPETUL REVINE LA MODĂ

original_jamie_herzlinger-tufted-headboard-mod-wallpaper_s3x4-jpg-rend-hgtvcom-966-1288

 

 

După ce a făcut istorie în anii ’60-’70, tapetul este unul dintre cele mai controversate produse de decor. Sunt persoane care îl adoră, altele care pur și simplu nu îl pot vedea. Pentru cei din urdp_valencich-eclectic-bedroom_s4x3-jpg-rend-hgtvcom-966-725mă este nevoie de o schimbare de atitudine – tapetul reintră în modă cu forță. Designerul Jamie Herzlinger a ales o aplicație metalizată pentru tapetul colorat pentru un look dramatic, cu care a decorat un dormitor de oaspeți în stil contemporan. Pentru a echilibra spațiul din punct de vedere coloristic, a ales mobilă de lemn tapițat și accesorii. Cu flori proaspete într-o vază delicată și iată, dormitorul oaspeților devine extrem de primitor.

 

 

 

 

 

 

MIX DE MATERIALE ȘI CULORI

 

Designerul Erinn Valencich tratează ludic aproape orice fel de amenajare interioară. Motto-ul ei este „un stil amuzant dar sensibil este esențial”. În amenajarea acestui dormitor a ales să combine mere verzi cu accente feminine de roz, alăturare care este extrem de proaspătă și amuzantă.

 

SENINĂTATE ȘI CALM

gould_br_l-jpg-rend-hgtvcom-966-725

„Clienții mei își doresc de cele mai multe ori un dormitor ca un refugiu, așa că încerc să le creez acea atmosferă de liniște și calm” spune designerul Eileen Gould. „Culorile trebuie să fie pale și foarte bine asortate. Purpuriu deschis, crem și verde pal – acestea sunt combinațiile acum la modă. Oamenii petrec din ce în ce mai mult timp acasă, prin urmare confortul este absolut necesar”.

 

PROSPEȚIME

dp_valencich-bedroom-green-nightstand_s3x4-jpg-rend-hgtvcom-966-1288

Florile proaspete nu ies niciodată din modă. Designerul Erinn Valencich vă recomandă să nu subestimați niciodată puterea florilor roz sau fucsia care pot înviora o cameră. Chiar și în doze mici, culorile acestea nu vă vor dezamăgi niciodată”.

 

SPAȚIU MULTIFUNCȚIONAL

 

Designerul Trish Beaudet vă sfătuiește să vă transformați dormitorul într-un loc de odihnă multifuncțional, așa cum sunt de obicei dormitoarele dintr-un apartament al unui hotel de lux. Sfatul ei: „dormitorul principal al casei este mai mult decât o cameră în care dormiți – tendința foarte pronunțată este ca spațiile să fie cu mai multe utilizări, prin urmare vă puteți îndeplini sarcinile profesionale chiar fără a părăsi într-o zi dormitorul”

 

original_trish-beaudet-multipurpose-master-bedroom_s4x3-jpg-rend-hgtvcom-966-725

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT