Home / Design  / Tendințe în decor pentru 2020

Tendințe în decor pentru 2020

Noile tendințe au fost promovate la marile show-uri de profil de la începutul anului și sunt deja în vogă pe Instagram și Pinterest. Haideți să vedem care sunt culorile, materialele și stilurile anului în curs. Iată-le pe primele cinci, cele mai importante!

 

Bejul se întoarce în locuințele noastre

 

Se prevede că în 2020 ne vom concentra mai puțin pe alb și pe gri și vom merge pe ceva mai cald în ceea ce privește culorile neutre. Nuanțele mai calde de alb, cele care se duc spre bej, evocă atmosfera anilor ’90, ceea ce nu este chiar o surpriză având în vedere actuala întoarcere către această perioadă în modă și în muzică. Căutați vopsea în culori neutre mai calde, mai ales că, în 2020, Culoarea Anului la Pantone este First Light, o nuanță palidă de trandafiriu. În curând noile culori neutre vor înlocui pereții noștri albi.

 

 

Marmură neagră

 

Cu siguranță, marmura nu se va demoda niciodată, dar în 2020 va primi o actualizare modernă. Marmură neagră cu inserții de alb și gri se va vedea peste tot, de la blaturile meselor până la cele de bucătărie. Pentru a fi în tendințe, fără a pune marmură prin toată casa, luați în considerare doar o masă de cafea din marmură neagră.

 

 

Nuanțe de verde

 

În timp ce multe companii de vopsea au prezis că albastrul clasic va domina culoarea anului 2020, vedem și multe nuanțe sofisticate de verde. Căutați verdele adânc al pădurii, verdele vânător, precum și nuanțele pale de salvie. Indiferent dacă este deschis la culoare sau întunecat, cheia este combinația de verde cu nuanțe de albastru sau gri.

 

 

Arcuri pretutindeni

 

Ca efect ale tendinței preluată de la casele în stil spaniol, detaliile arhitecturale precum arcele sunt pe val și în 2020. Dacă doriți să expuneți aspectul unui arc fără a dărâma pereții casei, rezumați-vă la mobilier cu capete rotunjite, canapele curbate și alte decoruri care imită aspectul de arc.

 

 

Trestie, ratan și împletituri naturale

 

Foarte la modă în ultimele câteva luni ale anului 2019, mobilele din trestie și ratan vor rămâne în tendințe și în 2020. Pe parcurs, vom vedea aceste țesături naturale combinate cu negru pentru contrast.

 

 

Sursa: realsimple.com

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT