Home / Design  /  Tendințe în designul de interior pentru toamna și iarna anului 2016 – partea I

 Tendințe în designul de interior pentru toamna și iarna anului 2016 – partea I

Iarna se apropie, ne pregătim pentru puține grade în termometre, iar design-ul de interior rămâne să ne încălzească în sezonul rece, aducând accente pline de inspirație temelor anului 2016.

Tendințele pentru toamna și iarna acestui an sunt dramatice și catifelate, influențate de tonurile autumnale de afară, cu obișnuitele nuanțe de verde, maro și galben, care nu se demodează niciodată, combinate cu materiale naturale, cum ar fi lemnul și țesăturile moi și pufoase, precum blănurile, catifeaua și tricotajele de lână.

Muștarul este “gustos” în design-ul de interior

Orice nuanță de muștar îți va actualiza instantaneu interiorul în acest sezon. O nouă pernă, o nouă lenjerie de pat, un covor, chiar și un nou abajur îți pot aduce această culoare-cheie în casă. Cu atât mai bine dacă poți tapița un fotoliu sau îți cumperi o canapea muștar.

1

Emanând căldură, condimentată cu un strop de contemporaneitate care îți fură privirea, muștarul este nuanța perfectă pentru sezonul de toamnă-iarnă.

1b

Amestecat cu nuanțe de portocaliu și de gri, muștarul poate reprezenta acel plus de culoare de bun gust pentru orice cameră. Depinde de îndrăzneala ta și de cât de mult îți place gustul acrișor al acestui condiment.

Griurile substanțiale

2c

Nuanțele de gri, foarte durabile în design-ul de interior, continuă să domine finalul de an cu tonuri din ce în ce mai închise și din ce în ce mai răspândite, combinându-se perfect cu accentele muștar, acest „must-have” al sezonului. Pentru cine este dispus la o mai mare cheltuială, o canapea sau un scaun gri ar putea fi  punctul de plecare pentru o schemă actualizată de design.

2

Presupus a fi mai contemporan decât tonurile de crem, griul te face să te simți mereu acasă, deopotrivă într-un context tradițional sau modern.

2b

Culori primare întunecate

Tendința sezonului toamnă-iarnă, care își propune să își continue influența până în vara anului 2017, este utilizarea de culori primare întunecate pentru a aduce adâncime camerei, în special în cadrul spectrului verde și albastru. Poți combina o întreagă paletă de nuanțe, de la verdele sticlei de șampanie până la verdele mușchiului sau poți folosi ca tonifiant bleumarin și tonuri de albastru închis.

3b

Dacă gândul de a folosi astfel de culori dramatice în interior te sperie, cel mai bun mod de a te bucura de această tendință ar putea fi o pernă verde sau albastru închis aruncată pe o canapea, în special atunci când cromatica interiorului are în componență tonuri de gri.

3

3c

partea a doua

partea a treia 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT