Home / Design  /  Tendințe în designul de interior pentru toamna și iarna anului 2016 – partea a III-a

 Tendințe în designul de interior pentru toamna și iarna anului 2016 – partea a III-a

 

Motive florale îndrăznețe

 

8c

 

Vine iarna!

Să aducem grădina în casă și să ne amintim cu bucurie primăvara trecută, așteptând-o cu speranță pe cea viitoare. Acesta este conceptul tendinței care ne va colora iarna. Multe motive florale bine delimitate, în cromatică vie, pot acoperi pernele, draperiile, lenjeriile de pat, chiar pereții.

 

8a

 

Culori „discordante”

Dacă îți place o culoare tare, de ce să te limitezi numai la una singură? Amestecă mai multe culori îndrăznețe pentru a produce o combinație armonioasă. Chiar dacă pare contradictoriu, atât timp cât alegem nuanțe opuse pe roata culorilor, acestea vor da bine împreună. Alege o nuanță primară dominantă și una secundară ca accent. Împreună vor forma o perfectă familie de culori.

 

9

 

Tonuri de catifea

Este firesc ca în acest moment al anului, cu iarna atât de aproape,  să te asiguri că ai din abundență cuverturi, tricotaje de lână și huse moi și pufoase, pentru a te simți confortabil, la căldură, în propria casă.

 

10

 

Deși toate acestea sunt încă populare, victoria catifelei este incontestabilă.

Cu textură rezistentă, plăcută la atingere, catifeaua ar trebui să îți acopere pernele, paturile și canapelele în timpul sezonului rece. Iar dacă bugetul este o problemă, există mai multe tipuri de catifea care să aducă opulență și confort interiorului, fără să-ți afecteze bugetul.

 

10a

partea intai 

partea a doua 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT