Home / Design  /  Tendințe în designul de interior pentru toamna și iarna anului 2016 – partea a II-a

 Tendințe în designul de interior pentru toamna și iarna anului 2016 – partea a II-a

Întunecat și dramatic

În sezonul rece 2016 opțiunea de a merge pe nuanțe întunecate este în trend și, cu siguranță, asta va provoca agitație vizuală în orice cameră din casă.

 

4

 

Mult întuneric, multă catifea, pereți pe care joacă lumina flăcărilor din șemineu sau doar lumina filtrată a unei veioze pot fi elementele unei puneri în scenă cu suspans și emoție. Ce poate fi mai romantic?!

 

3d

 

Violetul, încă la putere 

Violetul continuă să rămână popular și nu dă semne să iasă din tendințe prea curând.

 

5

 

Adaugi violet la motivele preferate ale sezonului și poți spune că ai o casă sau o cameră trendy.

 

5b

 

O nouă lenjerie de pat cu flori violet, decorațiuni interioare cu accente violet, perne și covoare “pe violet” sunt opțiunea perfectă la costuri mai mici. Și aici există tendința spre o paletă mai închisă a acestei culori, pentru camere somptuoase și pline de mister, dar tonurile mai deschise rămân alegerea cea mai populară.

 

Delicatul roz

Rozul cuarț a fost una dintre culorile desemnate de Pantone pentru anul 2016. Preferința pentru această culoare delicată și blândă nu a scăzut. Dimpotrivă, finalul rece al anului se anunță destul de… roz, și nu numai în dormitoarele fetițelor, ci în orice zonă din casă. Dacă ți-ai propus să schimbi canapeaua sau să îți cumperi un nou fotoliu și te gândești la culoarea roz, gândește-te și la catifea.

 

6a

 

Medaliat cu aur 

Succesul medaliaților cu aur la Olimpiada de la Rio a influențat și design-ul de interior. Potențialul metalului auriu crește și va atinge poziția dominantă în iarnă. Așa că, tacâmurile aurii, cupele, ramele tablourilor, dar și mobila accesorizată cu metal auriu vor fi la modă.

 

7

 

prima parte 

partea a treia 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT