Home / Design  / Tendințe în designul de interior de urmărit în 2018 – II

Tendințe în designul de interior de urmărit în 2018 – II

În partea întâi a articolului Tendințe în designul de interior de urmărit în 2018, am aflat că, începând cu această iarnă, bucătăriile ar trebui să fie colorate și vesele și întreaga locuință ar trebui să ne îmbrățișeze cu mai multă căldură decât anul precendent, asta însemnând imprimeuri florale colorate, zugrăveli și tapițerii într-o cromatică prietenoasă, cu tonuri de pământ, griuri calde și nuanțe lipsite de agresivitate. Chiuvetele fac revoluție. Banalele chiuvete din inox de la bucătărie trebuie înlocuite rapid, iar despre cele de la baie vom afla câte ceva în partea a doua a articolului, tot de la Houzz.

 

Chiuvete adânci și rezistente 

 

În anul 2018 nu trebuie să vă faceți griji că veți stropi podeaua când vă veți spăla în aceste chiuvete adânci, largi și rezistente. Dincolo de funcționalitatea lor evidentă, ele se incadrează și în tendințele mereu actuale ale designului casei-fermă.

 

 

 Accente de beton

 

Renunțați la marmură și granit! 2018 este anul în care betonul  va fi rege. Potrivit celor de la Houzz, betonul a fost dintotdeauna o alegere populară, iar proprietarii de case vor înțelege că betonul este materialul adecvat nu numai pentru blaturile de la bucătărie și îl vor folosi, cu mare succes, la mobilier, accesorii decorative și tapetări.

 

 

 Pereți lambrisați

 

Dacă nu sunteți fani ai lambriurilor, avem o veste proastă pentru voi:  în 2018 pereții lambrisați sunt la modă. Panouri și plăci din lemn reciclate vor fi o alternativă populară pentru zugrăveală și tapet, mai ales pentru dormitor.

 

 

 Faianță asemănătoare tapetului

 

Desprindeți plăcile banale de faianță din spatele chiuvetei de la bucătărie și înlocuiți-le cu plăci care arată ca lemnul, betonul, rășina, textura unei țesături și chiar ca tapetul, spune Houzz. Veți obține libertatea de design a tapetului combinată cu durabilitatea și ușurința în întreținere a plăcilor de faianță. Spor!

 

 

Dormitoare moderne și liniștite 

Tendințele din ultimul an ale dormitorului s-au concentrat pe culori indrăznețe și întunecate, cum ar fi violet și negru, dar acest an va aduce o atmosferă mai senină. Ca să fie în trend, proprietarii de case ar trebui să opteze pentru un look minimalist centrat pe neutre calde, tesături delicate și piese de mobilier simple și funcționale.

 

 

Sursa: inman.com 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT