Home / Promo  / Technotop si Neotop – blaturi de lucru pentru toate gusturile

Technotop si Neotop – blaturi de lucru pentru toate gusturile

Linia de blaturi de lucru este cea mai tânără parte a platformei Kastamonu Romania de la Reghin, fiind finalizată la finalul lui 2014, după o investiție de 8 milioane de euro. Blaturile de lucru TECHNOTOP sunt produse de top, cu proprietăți deosebite de rezistență și durabilitate destinate multiplelor utilizări în amenajarea bucătăriilor, băilor, birourilor și nu numai.

 

Blaturi de lucru Tehnotop si Neotop, Kastamonu

 

Colectia TECHNOTOP conține 60 de decoruri din categoriile lemn, fantezie și uni, disponibile în 7 structuri diferite, care completează perfect gama de decoruri de PAL melaminat.

 

DECORURI NEOTOP

 

Din 2016, colecția de blaturi a fost completată cu gama NEOTOP, care reprezintă o alternativă economică atât pentru suprafețele naturale cât și pentru produsele premium. Colecția de debut cuprinde 10 decoruri, din categoriile Lemn, Uni și Fantezie, cu finisaje atât mate (PS51 și PS52), cât și lucioase (PS80).

 

DECORURI TECHNOTOP fantezie

 

Prin actualizarea constantă a gamelor de decoruri și structuri, Kastamonu România urmărește să fie în pas cu nevoile producătorilor de mobilier, dar și cu cele mai noi tendințe în materie de design și amenajări interioare.

 

DECORURI TECHNOTOP

 

Prin gama de produse și decoruri, Kastamonu pune la dispoziția producătorilor de mobilier materiale versatile care permit crearea unui spațiu nu doar funcțional ci și estetic, pregătit să satisfacă cele mai variate gusturi.

 

Mai multe info despre produsele Kastamonu găsiți aici kastamonu.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT