Home / Promo  / Târgurile internaționale, șansa producătorilor români de a pătrunde pe piețele externe

Târgurile internaționale, șansa producătorilor români de a pătrunde pe piețele externe

Asociația Producătorilor de Mobilă din România face demersuri continue pentru ca procedurile legate de organizarea participării României cu stand național la târgurile internaționale din semestrul al doilea al anului 2019, finanțate prin Programul de Promovare a Exporturilor, administrat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, să se desfășoare în timp util. De asemenea, au început demersurile pentru expozițiile internaționale ale anului 2020. Pentru a nu exista sincope ori întârzieri este necesar ca firmele care doresc să participe la aceste expoziții să se înscrie și să depună documentațiilor aferente, în termenele prevăzute în proiecte.

 

MAISON & OBJET Paris, 6 – 10 septembrie 2019

La expoziția internațională de mobilă, design și decorațiuni interioare MAISON & OBJET, care se desfășoară la Paris, în perioada 6 – 10 septembrie 2019, România va fi reprezentată de 13 producători de mobilă și decorațiuni interioare: ARDUDANA, CARO JIBOU, DIS PROD, ENTOURAGE FURNITURE, FASCINATIA STICLEI, FREYMOB DESIGN, ITA PRODUCTION, LEMN PROD EX COM, MOBEX, NEGRU TIBERIU MARIUS FORESTER, REBRAS PRODIMPEX, SOPHIA 2004, SZEL MOB.

 

Pavilionul României va avea 465 mp în Hall 6-Today. În acest moment procedurile pentru desemnarea firmei organizatoare a standului național sunt în curs de desfășurare.

 

 

INDEX Dubai, 17-19 septembrie 2019

 

Târgul INDEX, din Dubai, care are loc între 17 și 19 septembrie 2019, reunește 9 producători români: CARO JIBOU, ECOMATRIX, FAMEX PROD, FASCINATIA STICLEI, NEGRU TIBERIU MARIUS FORESTER, LOGHINMOB, MODERN GLASS ART, SCULPTURA SECUIASCĂ, SOPHIA 2004. Pavilionul național va avea 324 mp în Hall 1.

 

 

MEBEL Moscova, 18-22 noiembrie 2019

 

Pentru expoziția de mobilă și design MEBEL, care se desfășoară la Moscova, în perioada 18 – 22 noiembrie 2019, s-au înscris până acum: AMIK WOODEN TOYS, AXM PROD 93, ECOSILVA PROD COM SERV, HORA, MOBEX , PURE HOME COLLECTIONS, RESETAR M,  REGALLIS  INTERIORS, SIMEX DESIGN, SOPHIA 2004.

 

 

 

Au început înscrierile pentru târgurile din 2020

 

Pentru IMM COLOGNE, expoziție reprezentativă pentru industria mobilei, care se desfășoară în perioada 13 – 19 ianuarie 2020 și ZOW BAD SALZUFLEN, târgul bianual de furnizori pentru industria de mobilier si design interior, care se dorește o completare și o alternativă la INTERZUM Koln și are loc între 4 – 6 februarie 2020, documentele trebuie transmise până la data de 31 iulie 2019.

 

Aurica Sereny, președinte APMR: „În Consiliul de Export din data de 24 iunie 2019 s-a finalizat Programul de Promovare a Exporturilor pentru anul 2020, în care sunt cuprinse târgurile și expozițiile la care pot participa producătorii români de mobilă, decorațiuni și componente de mobilier. Solicităm ca firmele care doresc să participe să se înscrie cât mai rapid, pentru a putea comanda spațiile la organizatorii externi. Vă reamintim că la cele mai multe târguri, precum IMM Cologne, Salone del Mobile.Milano, ICFF New York, Shanghai spațiile trebuie rezervate cu un an înainte pentru a avea certitudinea participării și poziții bune de expunere.”

 

PROPUNERI DE TÂRGURI CU FINANȚARE DE LA BUGETUL DE STAT PENTRU ANUL 2020

 

IMM COLOGNE – ianuarie

ZOW Bad Salzuflen – februarie

SALONE DEL MOBILE.MILANO – aprilie

ICFF New York – mai

MAISON & OBJET, Paris – septembrie

FC Furniture/China International Exhibition Shanghai/INDEX Dubai – septembrie

MODDOM 2020, Bratislava – octombrie

MEBEL, Moscova – noiembrie

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT