Home / Promo  / Târgurile internaționale cu finanțare de la bugetul de stat pentru anul 2020

Târgurile internaționale cu finanțare de la bugetul de stat pentru anul 2020

Imm Cologne, 13 – 19 ianuarie 2020

 

Pentru expoziția de la Koln, manifestare de referință pentru industria mobilei, s-au înscris 24 de firme, din care 23 cu finanțare de la bugetul statului și firma SZEL MOB, cu finanțare proprie. 7 dintre firmele participante, respectiv DESIGN FOR LIFE, ECOMATRIX, FAMOS, GELADI, LEMN PROD EX COM, PURE HOME COLLECTIONS, MONTANA CÂMPENI au contractat și suprafețe suplimentare, pe lângă suprafața alocată cu finanțare de la bugetul statului. Astfel, pavilionul național al României la manifestarea Imm Cologne 2020 este de 1.401 mp, din care cu finanțare de la bugetul statului 976,04 mp și cu finanțare proprie 424,97 mp. Documentația pentru licitație în vederea numirii firmei organizatoare a standului național a fost anunțată pe SEAP, având termen de depunere a ofertelor data de 11 decembrie 2019 și termen de evaluare a acestora data de 27 decembrie 2019.

 

Companiile participante la Imm Cologne sunt:  AMIK WOODEN TOYS, AMPLUS PM, BODMOB, DESIGN FOR LIFE, ENTOURAGE FURNITURE, ECOMATRIX, ELVILA, FAMOS, GELADI, KA&MA TRADING, LAITZA NORD, LEMN PROD EX COM, LOGHIN MOB, MOBEX&COMPANY, MOBILA DALIN, PURE HOME COLLECTIONS, REBRAS PRODIMPEX, SAVINI DUE, MONTANA CÂMPENI, SESSIO.EU, SARMEXIN, NEGRU MARIUS TIBERIU FORESTER, WOODGRAD și SZEL MOB.

 

Salone del Mobile.Milano, 21-26 aprilie 2020

 

Pentru  SALONE INTERNATIONALE DEL MOBILE și-au exprimat interesul 30 de firme, din care 3 firme nu au fost agreate de organizatorul de la Milano, iar 7 firme au renunțat ulterior, după ce au constatat că sunt la limită cu ajutorul de minimis sau din alte motive care țin de activitatea proprie. 20 de companii de mobilă au depus documentația de participare și urmează a fi selectate de Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri. De asemenea, APMR a achitat garanția solicitată de organizatorii târgului de la Milano și face demersuri semnificative pentru a obține locația necesară.

 

 

ICFF New York, 17-20 mai 2020

 

Până la această dată au trimis documentele de participare 6 companii. Ultimul termen de înscriere este 6 decembrie 2019.

 

 

Încep înscrierile pentru expozițiile internaționale cu finanțare de la bugetul de stat pentru semestrul al II-lea al anului 2020

 

Gabriela Chișe, coordonator târguri internaționale: „Pentru ca Asociația Producătorilor de Mobilă din România să poată susține menținerea expozițiilor pe LISTĂ în cadrul Programului de Promovare a Exporturilor cu finanțare de la bugetul statului, precum și rezervarea locațiilor la organizatorii externi, este nevoie să fie respectate termenele de înscriere. De aceea, facem apel către conducerile companiilor de mobilă să-și exprime intenția fermă de participare la târgurile internaționale propuse pentru Semestrul al II-lea al anului 2020.”

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT