Home / Promo  / Târgurile cuprinse în Programul de promovare a exporturilor pentru anul 2018

Târgurile cuprinse în Programul de promovare a exporturilor pentru anul 2018

IMM Cologne 2018 15 – 21 ianuarie
Salone Internazionale del Mobile Milano 17 – 22 aprilie
ICFF (International Contemporary Furniture Fair) New York 20 – 23 mai
Maison & Objet, Paris  7 – 11 Septembrie
INDEX Qatar  13 – 15 Noiembrie
Mebel Moscova  19 – 23 Noiembrie

 

Pentru târgul IMM Cologne 2018, înscrierile s-au încheiat și 23 de firme au fost selectate de MMACA. Așteptam să se încheie procedura de licitație, care are ca termen de depunere a ofertelor 11 decembrie și termen maxim de evaluare a ofertelor data de 27 decembrie 2018.

 

S-au încheiat înscrierile pentru târgurile Salone Del Mobile Milano și ICFF New York  

 

Pentru târgul de la Milano au depus documentele de înscriere 18 firme, iar pentru cel de la New York 10 firme. Urmează ca Ministerul pentru Mediul de Afaceri Comerț și Antreprenoriat să realizeze selecția firmelor pentru ambele târguri, după care APMR trebuie să întocmească documentația tehnică.

 

Gabriela Chișe, coordonator târguri și expoziții APMR: „Suntem în discuții atât cu organizatorii de la Milano cât și cu cei de la New York, pentru rezervarea locațiilor și primirea informațiilor referitoare la toate costurile legate de organizarea participării.”

 

Anul acesta, sub brandul Romanian Furniture – Style, Comfort, Durability, companiile românești au prezentat o gamă largă de mobilier și accesorii la expozițiile internaționale cele mai importante: IMM Cologne din Köln, Salone del Mobile – Milano și Maison&Objet – Paris, în încercarea de a face cunoscută industria de mobilă din România și de a determină creșterea volumului exporturilor.

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT