Home / Promo  / Târguri internaționale în a doua jumătate a anului

Târguri internaționale în a doua jumătate a anului

Pentru semestrul al doilea al acestui an, în cadrul Programului de Promovare a Exporturilor, administrat de MMACA, este aprobată participarea la târgurile internaționale de mobilă MAISON&OBJET de la Paris și MEBEL, Moscova. Participarea producătorilor români de mobilă la INDEX QATAR, de la Doha, a fost anulată.

 

Copie a fișierului logo_MOparis_k_rvb

 

MAISON&OBJET, Paris 8-12 septembrie 2017 – mobilă, design și decorațiuni interioare

 

S-au înscris și au fost selectate pentru participare 16 firme cu domenii de activitate diferite:

– 11 firme producătoare de mobilă, respectiv BUCIN MOB, CAREL CONSTRUCT, CARO JIBOU, DIS PROD, ECOMATRIX, EKERO CONCEPT, H METAL, ITA PRODUCTION, QUADRA INVEST, RUSTIL RO, SZEL MOB

– ADRIAN SISTEM, din domeniul decorațiunilor din sticlă

– CESIRO, din domeniul articolelor de uz gospodăresc și ornamente din ceramică;

– GLOBAL ART PRODUCTION, cu tablouri, abajururi, tapet

– PRODGLOB CLASIC GLASS, cu globuri pictate pentru pomul de Craciun

– SOPHIA 2004, cu articole confecționate din textile – perdele, draperii, cuverturi, perne decorative

 

Suprafața rezervată de APMR pentru standul României la târgul MAISON&OBJET este de 528 mp în Hall 4, din Complexul Expozițional NORD VILLEPINTE Paris.

 

GABRIELA CHIȘE, coordonator proiect: „La data de 31 mai 2017, APMR a depus la MMACA documentația tehnică necesară pentru pregătirea licitației. Urmează ca aceasta să fie anunțată pe SEAP și, pe parcursul a 30 de zile, firmele specializate în organizarea târgurilor și expozițiilor să depună ofertele. Ne așteptăm ca în cursul lunii iulie să aflăm care va fi firma organizatoare. De asemenea, sperăm ca organizatorii de la Paris să ne acorde încredere și să ne păstreze locația rezervată până la data la care vom cunoaște firma organizatoare, care trebuie să achite costurile referitoare la chirie, precum și taxele obligatorii.”

 

Copie a fișierului mebel17_top_eng (002)

 

MEBEL, Moscova, 20-24 noiembrie 2017 –  mobilă și design

 

Pentru participare la eveniment și-au exprimat interesul 10 firme. APMR a solicitat organizatorilor de la Moscova rezervarea suprafeței de 400 mp. Locația oferită este în Hall 2.1 și are 390 mp. Suntem în curs de negociere referitor la costurile cu chiria suprafeței rezervate. De asemenea, așteptăm să primim cât mai curând documentele de la toate firmele care și-au exprimat interesul de participare la acest eveniment, pentru a avansa documentația pentru anunțul pe SEAP, referitor la organizarea licitației.

 

Copie a fișierului hospitality QATAR 1

 

HOSPITALIY, Doha, Qatar, 7-9 noiembrie 2017, fusese înlocuit cu INDEX QATAR de la Doha, 13-15 noiembrie 2017, târg specializat în domeniul mobilei.

 

AURICA SERENY, președinte APMR: „Din păcate, participarea la acest târg a fost anulată.

Informațiile apărute în presă despre situația imprevizibilă apărută în zona Qatarului au condus la o reținere din partea firmelor. Acestea au solicitat clarificări. APMR a cerut astfel informații autorizate referitoare la oportunitatea participării la INDEX QATAR, chiar de la ministerul care se ocupă de organizare, MMACA. Răspunsul primit a fost că din cauza evoluției incerte a evenimentelor din zonă, în acest moment nu ne recomandă prezența la această expoziție, în special din cauza dificultății transportului exponatelor.”

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT