Home / Focus  / Targul de Mobila de la Milano ne propune “idei care maresc camera”

Targul de Mobila de la Milano ne propune “idei care maresc camera”

”Milan Design Show” din această primăvară a expus cu precădere idei și concepte creative pentru mobila care îi ajută locuitorii din mediul urban să economisească spațiu.

Odată cu creșterea costurilor la chirie și mărirea populației cu care se confruntă orașele mari, mulți locuitori din mediul urban sunt forțați să fie creativi atunci când își mobilează locuinta. Când ai doar câțiva pași între zona de dormit și bucătărie, lucrurile pot deveni dificil de organizat. Din fericire, există o mulțime de designeri care vin cu moduri creative de a încorpora mai multe funcționalități într-un singur obiect. Carpeggi a prezentat recent o serie de piese de mobilier conceput special pentru economie de spațiu la Târgul de Mobilă de la Milano, aluzie la ceea ce ar putea deveni mobilierul viitorului.pic 1

S-a făcut multă vălvă in jurul căsuței gonflabile Ca.Mia a lui Denis
Santachiara, un pat gonflabil în formă de casă, care arată extrem de confortabil. Cand este umflată, patul apare în forma unei case cu acoperis. Patul mai are și o saltea gonflabilă care creează mai multa intimitate pentru utilizator.

pic 2Tot Denis Santachiara a creat fotoliul cu pat gonflabil Pisolotta, lansat în
anul 2013.


Sakura Adachi a creat Tou, un scaun care seamană cu un sac de fasole mai elegant. Când îl despăturiți, prin tragerea fermoarului, se transformă într-o saltea cu pernă și pătură. Este un spațiu de relaxare și de dormit care, pic 3odată ce utilizatorul iți sfârșește odihna, fermoarul se trage și totul se transformă, la loc, într-un fel de scaun-sac. În 2010, Sakura Adachi a lansat și biblioteca multifuncțională, cu spațiu pentru citit.


Confortul joacă un rol important la toate aceste produse, precum și la restul colecției prezentate la Milan Design Show 2016, tendința pentru mobilier ingenios conceput pentru un spațiu mic fiind evidentă.

pic 4

Sursa: http://www.psfk.com/2016/05/space-saving-furniture-room-in-small-spaces.html

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT