Home / Focus  / Târgul de la Constanța

Târgul de la Constanța

MOBILĂ DE CALITATE LA MALUL MĂRII

În a doua jumătate a lunii martie, Pavilionul Expozițional Mamaia a găzduit Târgul “Totul pentru Casă și Familie”. Evenimentul a reunit, de fapt, două târguri: Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică „Litoral 2016“ (ediția a XIV-a) şi Târgul de Mobilă 2016 (ediția a V-a). O asociere care a conferit evenimentului o mai mare anvergură și atractivitate pentru foarte atenții clienți HORECA: proprietari de hoteluri, pensiuni, restaurante, săli de spectacole, şcoli, birouri, dar și clienţi particulari, dornici să-şi doteze corespunzător locaţiile sau să-şi reînnoiască mobila.

30 de firme și-au prezentat produsele la cele două expoziții, întinse pe 2.000 de metri pătrați. În deschiderea evenimentului, Dănuț Jugănaru – directorul general al CCINA și Aurica Sereny – președintele Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România au evidențiat ocazia deosebită pe care o oferă ediția de primăvară a târgului cu specific HORECA proprietarilor de hoteluri, pensiuni, restaurante dar și vizitatorilor particulari.

Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România va fi prezentă şi la ediţia de toamnă a Târgului de Mobilă de la Mamaia, din luna octombrie a acestui an, ediţie care se dorește a fi de mai mare anvergură.

Producătorii de mobilă membri ai APMR, ELYSE IMPEX SRL, NETT FRONT SRL, TREND FURNITURE SRL, ARDUDANA SA, BANILEVICI JUNIOR SRL, BIEN DORMIR SRL, CASA MOBILA SIMEX SRL, REŞETAR M SRL, REŞETAR M SRL, SARMEXIN SRL și Zetam SRL au reușit să ridice vizibilitatea și prestigiul expoziției de la Mamaia.

Cu informații de la Constantin IONESCU și Mircea VLAD/ APMR

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT