Home / Promo  / TAKE THE STORY FURTHER

TAKE THE STORY FURTHER

Iată deviza sub care CAREL WOODWORKS vrea să cucerească iubitorii de mobilă. Compania și-a expus modelele de top, pentru prima oară, la ICFF New York, în perioada 20-23 mai 2018, cu gândul „de a transforma visul american în vis românesc”. Luna trecută, CAREL WOODWORKS s-a aflat la Salone del Mobile.Milano, expoziția de referință din Europa.

 

 

Elena Grumaz, director Carel Woodworks: „Se poartă lemnul masiv de stejar, textura lemnului lăsată să-și arate maturitatea. Liniile organice, canturile teșite, subțiri, la care noi am adăugat continuitatea prin piciorul de sticlă. La cealaltă extremă, masa deja consacrată de dimensiuni „istorice” datorită vechimii stejarului din care a fost realizată, ajuns la maturitate de 150, 180 de ani, având canturile naturale, asimetria lor creând o frumusețe aparte. Sau masa epoxidică, lucrată din stejar extras din mlaștina râului, unde timpul de sute sau de mii de ani i-a dăruit culoarea abanosului, pe care reușim să o păstrăm îmbrăcată în rășină epoxidică.”

 

 

CAREL WOODWORKS produce mobilă din lemn masiv încă din anul 2001. Compania, cu sediul la Satu Mare, a ales transformarea lemnului în produse de mobilier simple, dar din esență tare, piese nobile desăvârșite prin originalitate.

 

 

Elena Grumaz, director Carel Woodworks: „Am înțeles trendul ascendent al mobilierului din lemn masiv și, ni s-a confirmat, încă odată, că producătorii români de mobilă rămân pe podium.”

 

Mai multe informații despre produsele companiei pe carel.ro

 

 

BUCIN MOB DESIGN COLLECTION prezentată și în Statele Unite

 

Bucin Mob, compania producătoare de ferestre, uși și mobilier din lemn a participat pentru prima dată la ICFF New York și pentru al doilea an consecutiv la Salone del Mobile.Milano.

 

 

Colecția „Bucin Mob Design Collection” cuprinde piese de mobilier din lemn masiv perfect executate, create în colaborare cu echipele de designeri români Izzi Design Box, Dizainăr, Woodyo, Peter’s Design și Brut Concept.

 

 

Printre produsele prezentate se numără măsuța pentru cafea ”Clear Surf”, produs care în anul 2017 a câștigat premiul Elle Decoration Design Addict, la categoria ”Votul Publicului”. Designul este semnat Izzi Design Box, iar produsul este admirat și apreciat la nivel internațional pentru forma sa atipică de placă de surf, dar și pentru îmbinarea perfectă dintre lemnul masiv de stejar și rășina epoxidică, ce permite ca esența lemnului să fie vizibilă.

 

Toate produsele realizate de companie, pot fi văzute aici www.bucinmob.ro

 

 

ROMÂNIA A PARTICIPAT PENTRU PRIMA DATĂ LA ICFF NEW YORK CU STAND NAȚIONAL

 

10 companii românești #denota10 au reprezentat România la expoziția International Contemporary Furniture Fair – ICFF New York: AXM PROD 93 cu brandul ROMINA FURNITURE, BUCIN MOB, CAREL WOODWORKS, CREATIVE CONCEPT cu brandul MARK OLIVER, ECOMATRIX, GLOBAL ART PRODUCTION cu brandul MINDTHEGAP, MAER CHARME, MATERIA STUDIO, QUADRA INVEST, SCULPURA SECUIASCĂ cu brandul SPIRAL WOOD.

 

România a avut un stand național de 297,4 mp. Participarea noastră a fost posibilă datorită implicării Asociației Producătorilor de Mobilă din România și susținerii financiare prin Programul de Promovare a Exporturilor administrat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT