Home / Industria Mobilei  / SZEL MOB sărbătorește 25 de ani de la înființarea firmei

SZEL MOB sărbătorește 25 de ani de la înființarea firmei

Compania va participa la BIFE-SIM 2019 cu un stand unic și elegant, creat special pentru a marca această aniversare.  Va fi expusă o gamă larga și variată de produse realizate din lemn masiv, pentru a demonstra versatilitatea și creativitatea SZEL-MOB. Nu vor lipsi reducerile pentru comenzile plasate pe perioada târgului, iar pentru tombola SZEL-MOB au fost pregătite numeroase surprize.

 

De-a lungul anilor, SZEL-MOB a păstrat căldura și simplitatea stilului rustic, dar, în același timp, a creat colecții noi,  pentru a ține pasul cu tendințele actuale. Compania produce de la mese de sufragerie cu scaune, mobilier de baie, seturi de living și dormitoare, comode și biblioteci, până la bucătării.

 

Anul acesta a lansat un catalog nou, cu 60 de modele și 12 tipuri de finisări noi. Una dintre noutățile prezentate în acest catalog este colecția CHIC, pentru care inspirația vine din stilul baroc, fiecare piesă având picioare cochete, curbate, ornamente ondulate și sculptate, feronerie brodată și mai bogat decorată.

 

De asemenea, SZEL-MOB a creat o gamă largă de bucătării din lemn masiv, în stil rustic. Produsele de mobilier de bucătărie sunt modulare, pentru a fi adaptate atât în spații mari cât și în bucătării mai mici.

 

Produsele pot fi comandate cu ușurință prin intermediul magazinului online rusticbutique.ro/.

 

 

Vă așteptăm la BIFE-SIM, Stand 210, Pavilion B2!

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT