Home / Industria Mobilei  / SZEL MOB este în continuă expansiune

SZEL MOB este în continuă expansiune

Sunt comenzi, apar clienți noi, s-au făcut investiții în modernizarea fabricii, în achiziționarea de utilaje și tehnologii moderne, precum și în dezvoltarea de noi produse. Managementul companiei susține că singura problema cu care se confruntă, în această perioadă, este procurarea materiei prime, respectiv a lemnului.

 

Kovács Zoltán, sales director: „Nu numai că prețul cherestelei a explodat, dar este și o lipsă pe piață . Am fost nevoiți să regândim și să reorganizăm întreaga procedură de achiziție pe parte de materie primă, ca să ne asigurăm necesarul de cherestea, chiar dacă acest lucru a necesitat eforturi financiare și non-financiare ridicate, adesea fiind nevoie de plata anticipată integrală a cherestelei pentru a primi cantitatea și calitatea dorite.”

 

 

Diversitatea de stiluri face diferența

 

„Cu toate ca producem mobilier clasic, cu tentă spre rustic, clienții vor găsi la noi mobilă pentru toate gusturile, deoarece dispunem de peste 82 de finisaje, grupate în aproximativ 10 categorii, cum ar fi: ceruit, vopsit, antichizat, dublu antichizat, periat, periat adânc, double colored, multicolored. Posibilitățile de combinare a finisajelor sunt nelimitate și depind doar de creativitatea noastră și a clienților. Pentru a spori eleganța, rezistența și pentru a le diferenția, combinăm perfect lemnul masiv de pin cu lemnul masiv de stejar și realizăm produse deosebite care au corpul fabricat din lemn masiv de pin, iar blaturile din lemn masiv de stejar”, susține directorul de vânzări al companiei.

 

 

Ține pasul cu cele mai noi tehnologii

 

Mereu concentrați pe creșterea calității, cei de la SZEL MOB au investit continuu în echipamente noi, printre aceste achiziții fiind CNC-uri și mașini de tăiat și rindeluit, de ultimă generație.

 

 

Parteneriate solide

 

„În ultimul an ne-am consolidat relațiile cu clienții consacrați, dar am reușit să încheiem noi parteneriate atât pe plan intern cât și pe plan extern. Considerăm că, în viitorul apropiat, clienții vor opta din ce în ce mai mult pentru designeri și arhitecți de interior pentru a-și amenaja căminele. De aceea, îi încurajăm pe profesioniști să ne caute și să dezvoltăm împreună parteneriate de succes.”

 

 

Asul din mânecă

 

„Spre deosebire de unii dintre competitorii noștri, toate procedurile de fabricație și de finisare, de la pregătire, tăiere, lipire panouri, strunjire, montare, finisare se fac exclusiv de către noi, prin urmare, putem fi foarte eficienți atât pe urmărirea calității, dar și în privința termenelor de livrare. Un alt avantaj îl reprezintă capacitatea de producție, pe care am mărit-o acum datorită noilor achiziții. Totuși consideram ca unul dintre cele mai mare atu-uri este acela că putem produce piesele noastre de mobilier standard la diferite dimensiuni, adaptându-ne astfel cererii clienților”, afirmă cu încredere Kovács Zoltán.

 

 

Mai multe pe rusticbutique.ro și szelmob.ro

 

𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺 𝗱𝗲 𝘃𝗶𝘇𝗶𝘁𝗮𝗿𝗲 𝗕𝗜𝗙𝗘-𝗦𝗜𝗠 𝟮𝟬𝟮𝟭, 𝗥𝗢𝗠𝗘𝗫𝗣𝗢
𝟮𝟯 – 𝟮𝟲 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟭
𝟭𝟬:𝟬𝟬 – 𝟭𝟴:𝟬𝟬𝗵
𝗔𝗰𝗰𝗲𝘀𝘂𝗹 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗴𝗿𝗮𝘁𝘂𝗶𝘁!

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT