Home / design de interior  / SZEL MOB deschide al doilea magazin de mobilă

SZEL MOB deschide al doilea magazin de mobilă

Pentru că se preocupă din timp de întâlnirea cu publicul, atât în țară, cât și pe marile scene internaționale de mobilă, reprezentanții companiei au început acest an în forță deschizând luna aceasta al doilea showroom în Târgu-Mureș. Noul magazin are o suprafață de peste 200 mp și este situat în Târgu Mureș, str. Înfrățirii nr.25.

 

Gabor Szel, administrator SZEL MOB  ”In aceasta lună am deschis al doilea showroom in Târgu-Mureș.  Primul a fost deschis in București în urma cu trei ani. Scopul nostru este să aducem mobila noastră cât mai aproape de client. Am simțit asta după discuțiile avute cu clienții noștri care au comandat online, că insistă să vadă și să simtă  fizic mobila pe care doresc să o achiziționeze. Ne-am întărit astfel prezența și pe piața internă, cu aceste doua magazine în care avem expuse produse, mostre de culoare, feronerii și unde consultanții noștri în vânzări le oferă clienților cele mai bune soluții în mobilarea oricărui cămin”.

 

 

In acest magazin, clienții vor găsi piese de mobilă pentru orice stil, deoarece compania poate realiza peste 82 de finisaje, grupate în 10 categorii, cum ar fi: ceruit, vopsit, antichizat, dublu antichizat, periat, periat adânc, double colored, multicolored, etc. Astfel, se pot combina finisajele în voie, posibilitățile fiind nelimitate și depinzând doar de creativitatea meșterilor și a clienților.

 

La începutul anului compania a publicat un nou catalog de produse SZEL MOB 2022 – 2023. Acesta este disponibil online ➡️ https://rusticbutique.ro/catalog-produse , dar și în format tipărit.

 

Echipa Szel Mob ține permanent legătura cu publicul pe site-ul companiei, sau pe platforma de vânzări, dar și pe paginile de pe rețelele de socializare, unde-și prezintă constant noutățile.

 

 

 

 

facebook.com/szelmobfurniture

szelmob.com 

instagram.com/rustic_butique

facebook.com/rusticbutique

rusticbutique.ro

 

Articole despre SZEL MOB, AICI

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT