Home / Promo  / SZEL MOB aduce magazinul online Rustic Butique la ROMEXPO

SZEL MOB aduce magazinul online Rustic Butique la ROMEXPO

Comandați online simplu și rapid de pe www.rusticbutique.ro, mobilier din lemn masiv cu posibilitatea alegerii finisajului și a culorilor. Produsele de mobilier pot fi comandate și cu dimensiuni speciale, personalizate după placul fiecărei persoane. Pe perioada târgului sunteți așteptați cu discounturi speciale și cu o tombolă surpriză !

 

 

PRODUSE DE MOBILIER

 

Căutați un mobilier ușor de remarcat pentru sufrageria dvs.? Vă recomandăm o bibliotecă din colecția Directoire. Modelul este dotat cu decorațiuni laterale clasice și cu o scară, acesta putând deveni un obiect deosebit  în camera dvs.

 

Set de 3 măsuțe cafea ideal în orice locuință, cu design elegant și picioare sculptate, având un finisaj remarcabil, picioare vopsite în culoarea albă cu blat gri, extravagant, obținut prin periaj adânc, un finisaj deosebit care scoate  în evidență textura lemnului.

 

 

Dețineți un hol mic și căutați un cuier încăpător? Vă oferim un model vintage cu elemente decorative delicate. Acest model oferă spații de depozitare satisfăcătoare, iar finisajul este unul special, iluminant, accentuând puterea lemnului.

 

Vă prezentăm și un mobilier de baie spațios cu forme feminine, un model cochet cu picioare sculptate. Finisajul  deosebit crește splendoarea produsului, prin care reiese textura naturală și fină a lemnului.

 

Aveți o bucătărie spațioasă? Vă recomandăm o insulă de bucătărie ingenioasă și utilă, oferind multiple soluții de depozitare, conținând și suport pentru sticle, respectiv prosoape. Un model aerisit, vitalizând spațiul, datorită combinației de culori îndrăznețe.

 

Ne găsiți în pavilion B 1 stand 231

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT