Home / Design  / Suprafețele pentru mobilă RAUVISIO Crystal Deep – favoritele juriului German Design Awards 2023

Suprafețele pentru mobilă RAUVISIO Crystal Deep – favoritele juriului German Design Awards 2023

 

Dacă ești în căutarea unui nou design care să îți definească mai bine personalitatea, gama de culori pusă la dispoziție de REHAU Interior Solutions te va ajuta să obții rezultatul dorit. Laminatul de sticlă RAUVISIO este soluția pentru o casă modernă și primitoare, fiind atât de versatil în ceea ce privește paleta de culori, încât îl poți integra în orice design.

 

Colecțiile REHAU Interior Solutions sunt adaptate permanent și întotdeauna sincronizate cu pulsul timpului, pentru a putea fi mereu în tendințe. Cu cele patru colecții din familia de produse RAUVISIO Crystal, REHAU Interior Solutions aduce clienților săi inspirația de care au nevoie. Fiecare design spune propria poveste, iar RAUVISIO Crystal Deep a fost colecția care a obținut aprecierile juriului la German Design Awards 2023, obținând distincția pentru „Excellent Product Design.”

 

„Suntem mândri de toate realizările REHAU Interior Solutions de până acum. Această distincție ne confirmă faptul că produsele dezvoltate de noi se ridică la nivelul așteptărilor clienților, iar satisfacția noastră este cu atât mai mare. Vom continua să inovăm și să îmbunătățim constant portofoliul nostru de produse pentru ca fiecare client să acomodeze aceste produse la propriile preferințe în materie de design interior”, a spus Dan Drosu, Head of Interior Solutions REHAU România.

 

RAUVISIO Crystal Deep – pentru un design clasic, elegant

 

RAUVISIO Crystal Deep produce un aer atât de rafinament, cât și de eleganță discretă. Creează contraste îndrăznețe în mediile urbane sau formează un fundal subtil pentru arhitectura generală. Datorită combinației dintre sticlă și accentele metalice, colecția Deep produce efecte de sinergie nemaivăzute până acum și permite o libertate nelimitată de proiectare. Colecția atemporală include detalii inedite, de la culori deschise la antracit profund. Acestea pot fi combinate și cu alte colecții REHAU, dar și cu materiale naturale cum ar fi lemnul sau piatra.

 

Paleta de culori pusă la dispoziție pentru această colecție este una elegantă, care inspiră în același timp și „clasic”, dar și „modern”. Nuanța Oro Bianco, un alb mai închis, poate fi integrată perfect într-un design contemporan, pentru oamenii care vor să evidențieze prin imaginea casei lor relaxarea unei zile de vară. De asemenea, nuanțele mai închise, cum ar fi Basalto, Galassia sau Opale sunt potrivite pentru cei care vor să aducă un colț din Italia în propria casă printr-un design de interior în stil mediteranean.

 

Pe lângă paleta de culori foarte generoasă, colecțiile RAUVISIO Crystal au numeroase beneficii:

  • Sunt mult mai rezistente la rupere
  • Semnificativ mai ușoare decât sticla normală
  • Mult mai rezistente la zgârieturi
  • Mai ușor de curățat
  • Soft-Touch

 

 

Mai mult de atât, deoarece REHAU creează soluții integrate sub motto-ul Enabling exceptional design, RAUVISIO Crystal deep este disponibilă și ca soluție de depozitare – decorurile regăsindu-se în ușile rulou RAUVOLET crystal-line.

 

Casa noastră este un refugiu. Stilul abordat prin intermediul designului interior spune multe despre personalitatea fiecăruia. Fie că suntem în căutarea unui stil atemporal, elegant sau îndrăzneț, REHAU vine cu cele mai bune soluții pentru a putea obține un rezultat de excepție, care să dureze în timp. Paleta de culori  a laminatelor de sticlă din colecțiile RAUVISIO Crystal este concepută astfel încât fiecare persoană să își creeze cu ajutorul nuanțelor design-ul dorit. Impune-ți stilul personal în imaginea casei tale cu ajutorul colecției Crystal!

 

 

Articole despre REHAU, AICI

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT