Home / Promo  / Sudometal Bacău – Soluții complete pentru prelucrarea metalului

Sudometal Bacău – Soluții complete pentru prelucrarea metalului

De aproape 25 de ani, Sudometal Bacău transformă idei în produse finite, fiind în prezent partenerul a peste 10 producători de mobilier din țară și străinătate.

 

 

Dacă designul și funcționalitatea se întâlnesc astăzi pentru a crea spații cât mai originale, Sudometal este compania care a înțeles că un produs de calitatea este cartea de vizită pentru parteneriate de încredere.  Sudometal s-a specializat in confectii metalice usoare. Fie ca este vorba de mobilier metalic vopsit sau din inox in combinatie cu lemn masiv sau sticla, este pusa la dispozitie o gama variata de produse care sa indeplineasca orice asteptari!

 

 

Adaptându-se la piață și la cerințele acesteia de-a lungul timpului, și bazându-se pe experiența vastă în prelucrarea metalului, Sudometal oferă în prezent  soluții complete și personalizate de la prototipare la asamblare și ambalare.

 

 

În fabrica de la Bacău iau naștere piese de mobilier, accesorii și subansamble de mobilier din metal, livrate apoi către mari producători de mobilă. Utilajele folosite sunt moderne, de inalta performanta, iar realizarea produselor se face in medii foarte bine controlate sub indrumarea constanta a unui responsabil de lucrare.

 

 

Acest proces integrat de procesare a metalului și inoxului poziționează Sudometal într-o zonă de colaborator cu soluții complete, atât pentru cei care își doresc un produs final, realizat cap-coadă în fabrică și pe care ei să îl comercializeze, dar și pentru cei care au nevoie de accesorii metalice pentru mobilier.

 

 

De-a lungul timpului Sudometal a dovedit că este compania care spune “da” provocărilor, executând proiecte originale, și tranformând schițe și idei în realitate.

 

 

“În această călătorie de aproape două decenii și jumătate, am investit continuu în tehnologie și în dezvoltarea echipei noastre, ceea ce ne permite să oferim servicii integrate și să gestionăm întregul proces de producție. De la conceperea designului, realizarea prototipului, până la producția finală și livrare, fiecare etapă este supravegheată cu atenție pentru a asigura calitatea și satisfacția clientului.”, declară Emilian Bogdan, Dir. Sudometal Bacău.

 

 

Sudometal înseamnă astăzi acces la soluții complete pentru prelucrarea metalului și încrederea că fiecare proiect este tratat cu profesionalism și pasiune.

 

 

Serviciile oferite de Sudometal se pliază pe nevoile si cerintele clientului, flexibilitatea fiind una dintre trăsăturile cheie ale firmei. Sudomental țintește numai către înaltă calitate, astfel ca tehnologiile folosite si pachetele de servicii sunt inovatoare. Printre acestea se numără proiectare, prototipare, sudura, prelucrări prin așchiere, debitare – tăiere laser tablă si țeavă, îndoire abkant, vopsire in câmp electrostatic, asamblare si nu numai.

 

 

CONTACT:

Bacau

Calea Republicii nr. 157 C

office@sudometal.com

www.sudometal.com

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT